524740 524740 524740 524740 524740

Sony A7 IV + FE 24-105mm F4 G OSS Kit

33MP, 10fps, 4K 60p

43 998,-
2 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 2Hovedlager
2 stk. Leverandørlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

0

Sony innbyttekampanje

Få opptil kr. 6 600,- ekstra i innbyttepris når du bytter inn ditt digitale systemkamera eller objektiv.

Sony Alpha 7 IV | Speilløst fullformatkamera (33 MP, autofokus i sanntid, 10 bilder/sek, 4K 60p, vendbar berøringsskjerm, Z-batteri med høy kapasitet)

 

 

Enestående bildekvalitet

Den bakbelyste Exmor R-fullformatsensoren på 33 MP og den nye BIONZ XR-bildebehandlingen sørger for enestående profesjonell bildekvalitet – selv i svakt lys – for alle.
Med den nyeste fargevitenskapen og de kreative modusene fra de profesjonelle kameraene til Sony kan du ta naturtro og levende bilder med din egen stil."

Den beste autofokusytelsen hittil

Dette kameraet er utstyrt med den nyeste teknologien for sporing i sanntid og AF på øye (mennesker/dyr/fugler), slik at du enkelt kan spore motiver når du tar bilder eller spiller inn videoer. I tillegg kan du bruke Alpha 7 IV til å ta opptil ti bilder per sekund med rask buffertømming for å fange inn øyeblikkene som oppstår foran deg.

Unik fotograferingserfaring

Alpha 7 IV har et avansert design med en rask og klar elektronisk søker med 3 690 000 punkter, en ny tretommers vendbar berøringsskjerm og et femakset IBIS-system (In-Body Image Stabilisation) for komfortabel og stabil fotografering. Bytt sømløst mellom bilder og videoer og fokuser på kreativiteten din med det nye, intuitive menysystemet med berøringsfunksjon fra Sony, et eget Photo/Video/S&Q-hjul og et dobbelt kortspor.

Videoproduksjon på sitt beste

Ta opp videoer i 4K på opptil 60p med full pikselavlesning uten at piksler slås sammen for den beste kvaliteten. Erfarne filmskapere kan bruke Alpha 7 IV til å ta opp i 4:2:2 10-bitsformatet. Det har også S-CINETONE/S-LOG 3-bildeprofiler som gir et kinoaktig preg og enkel redigering. Spor motivers øyne på en enkel måte med lynrask teknologi for autofokus i sanntid – den fungerer både for mennesker, dyr og fugler. Alpha 7 IV har også unike videoverktøy som forskyvningskompensering, et digitalt lydgrensesnitt for bruk av profesjonelle mikrofoner og en varmeavgivende struktur for lange opptaksøkter.

Ditt innhold, alltid tilkoblet

Alpha 7 IV kan brukes til direktestrømming på opptil 4K 15p eller Full HD 60p uten behov for opptakskort. Det holder deg i kontakt med seerne hele tiden. Overfør og del bildene dine umiddelbart med den nyeste USB-C Gen 3.2-kompatibiliteten, en svært rask Wi-Fi-brikke og en automatisk Bluetooth-bildelagringsmodus på dette strømmekameraet.

Den beste Sony-opplevelsen

Velg blant mer enn 40 fullformatsobjektiver fra Sony for å slippe kreativiteten din løs. Få den beste kvaliteten og fotograferingsopplevelsen med objektiver fra Sony som er spesialutviklet for kameraer fra Sony.

Alpha 7 IV setter en ny standard for fullformatkameraer ved å kombinere en enestående bildekvalitet på 33 MP, 4K 60p-videoopptak, oppgradert håndtering og raske delefunksjoner. Alt dette gjør det til et perfekt hybridkamera. Med avanserte funksjoner for autofokus i sanntid i bilder og videoer gir Alpha 7 IV innholdsskapere og profesjonelle det beste av teknologiene til Sony.

 

Sony FE 24-105mm f/4 G OSS er et svært fleksibelt standardobjektiv med nydelig bildekvalitet og innebygd bildestabilisator

 • Dekker de vanligste brennvidder
 • Innebygd bildestabilisator
 • Lettere enn tilsarende objektiver

FE 24-105 mm f/4 G OSS-objektiv fra Sony er en vidvinkel- til korttelezoom designet for E-monterte speilløse kameraer. Som komplement til det nyttige utvalget av brennvidder er en konstant maksimal blenderåpning på f/4, som opprettholder jevn ytelse gjennom hele zoomområdet og gir også økt kontroll over dybdeskarpheten. Rekkevidden drar nytte av en avansert optisk design, som bruker asfæriske og ekstra lavspredningsglasselementer for å kontrollere fargekanter, forvrengning og en rekke aberrasjoner for større skarphet og klarhet. En Nano AR-belegg er også påført for å undertrykke linseflaking og skyggebilder for høy kontrast og fargenøyaktighet når du arbeider i hardt lys.

   

Pakken inneholder:

Sony a7 IV speilløst kamera
NP-FZ100 oppladbart litium-ion-batteri (2280mAh)
AC-adapter og strømledning
Sony ALC-B1EM Body Cap for E-Mount kameraer
Skulderstropp
Tilbehør skohette
Okularkopp
USB Type-C til Type-A-kabel

Sony FE 24-105mm f/4 G OSS-objektiv
ALC-F77S 77 mm frontlinsedeksel
ALC-R1EM bakre objektivdeksel
ALC-SH152 Solblender
Objektivetui

 


 

Produktinformasjon

Antall batterier 1
Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bilde dybde (bit) 14-bit
Bilde filformat
 • HEIF
 • JPEG
 • RAW
Bildestabilisator i kamera Ja
Bluetooth Ja
Ethernet Ja
Farge Sort
Fast motion Ja
FTP Ja
Fullformat Ja
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Fotokamera
Innebygd blits Nei
Kamerafatning Sony E
Korteste lukkertid 1/8000
Megapiksler 33
Merker Sony
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype
 • CFexpress Type A
 • Secure Digital
 • Secure Digital UHS II
Modell A7 IV
Monitor oppløsning (punkt) 1,036,800
Monitor Type Vribar touch-skjerm LCD
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Profesjonell
Sensor Størrelse 35.9 x 23.9 mm
Sensorstørrelse Fullformat
Støtsikkert Nei
Søker forstørrelse 0,78x
Søker øyepunkter 23 mm
Tilkobling
 • 3.5mm Hodetelefoner
 • 3.5mm Mikrofon
 • HDMI A
 • USB Type-C (USB 3.2 Gen 1)
USB 3 Type C (USB-C)
Vanntett Nei
Videooppløsning 3840x2160
Vribar skjerm Ja
Wi-Fi Ja


Produsentens varenrILCE7M4GBDI.EU
2 489,-
Varenr145349
3
1 526,-
1 907,-
Varenr136993
2
524740