Naturfotodager - opptil 40% rabatt

0

Skaarhoj

Skaarhoj er et dansk selskap som spesialiserer seg på å utvikle avanserte kontrollenheter for profesjonelle videoprodusenter.

Deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og for å være svært brukervennlige. Produktene til Skaarhoj er kjent for sin høye kvalitet og fleksibilitet, og er brukt av profesjonelle videoprodusenter over hele verden. Deres sortiment inkluderer alt fra kontrollpaneler til fjernkontroller og annet tilbehør som gjør det enkelt å ta opp og redigere videoer av høy kvalitet. 

Skaarhoj tilbyr en rekke forskjellige kontrollpaneler, inkludert studio-kontrollpaneler og kamerakontrollpaneler. Disse panelene er laget for å gjøre arbeidet med videoproduksjon enklere og mer effektivt.  
 
Skaarhoj tilbyr også en rekke fjernkontroller, som gjør det enkelt å betjene ditt videokamera fra avstand. Disse kontrollene er svært nyttige for opptak i situasjoner der du ikke ønsker å bevege deg rundt med kameraet. 

En av deres mest populære produkter er kontrollpanelet "Universe", som gir deg fullstendig kontroll over ditt videokamera. Dette panelet gir deg mulighet for å endre innstillinger, justere lysstyrken og fokus, samt å starte og stoppe opptak.  
 
For de som ønsker å ta opp videoer i 360 grader, tilbyr Skaarhoj også et utvalg av tilbehør som gjør det enkelt å få et fullstendig panoramabilde. 

Produktene fra Skaarhoj er kompatible med kameraer fra de største kameraprodusentene som for eksempel Panasonic, Blackmagic Design, Canon og Sony, for å nevne noen. 

Vi har tilgang på alle produkter fra Skaarhoj, og på denne siden ser du et utvalg fra vårt sortiment. Du finner flere av produktene fra Skaarhoj på nettsiden vår ved å søke på produsenten i søkefeltet. Er det et produkt du ikke finner, så ta kontakt med vår Pro-avdeling for mer informasjon.

 

Se alle Skaarhoj produkter

Under ser du utvalgte Skaarhoj-produkter fra vårt sortement. Finner du ikke produktet du er på jakt etter, ta kontakt med vår PRO-avdeling.

Support Senter

Her finner du de siste programvareoppdateringene, bruksanvisninger og all slags nyttig informasjon.
Trenger du hjelp fra en av våre rådgiver på Skaarhoj, ta kontakt på 46 46 24 24.

Gå til Skaarhoj sitt supportsenter →

Aktuelt fra Skaarhoj

Få med deg de siste artiklene fra Skaarhoj. Her vil du finne alt fra nyheter til informasjon om firmware-oppdateringer.

Kanskje du også er interessert i

Nyheter fra ProVideo

0

Vi inviterer til ProMingle i LLB-uken

Onsdag 15. mars 18:00 - 23:00, Foto.no Oslo
Bransjetreff under Lyd-, lys- og bildemessen.

Les mer
0

Bytt til Canon EOS C300 Mark III

Nå gir vi deg 25 000,- i innbytte for ditt gamle videokamera.

Les mer
0

Få med deg Lyd-, lys-og bildemessen

15.-17. mars i Telenor Arena
Foto.no deltar som utstiller i årets LLB-messe, og vi håper å se deg der.

Les mer
0

Foto.no er nå Sachtler-partner

Foto.no har etablert et samarbeid med distributøren Videndum, og med dette utvider vi vårt produktsortiment.

Les mer