Naturfotodager - opptil 40% rabatt

Stativ, stabilisering, grip og følgefokus

Foto.no er opptatt av å tilby et bredt utvalg av produkter for den profesjonelle videobransjen, så vel som for den profesjonelle fotografen og entusiastene.

Innen stativ tilbyr vi alt fra high-end merkevarer som Sachtler, Miller, Avenger og Manfrotto, til enklere alternativer fra Benro, Braun og Ledgo. Innen stabilisering har vi high-end elektroniske gimbaler fra DJI og Freefly, og enklere gimbaler fra blant annet Zhiyun og Manfrotto. Vi har også high-end utstyrstraller fra Inovativ, bæreutstyr fra Easyrig, og følgefokussystem fra blant annet Cmotion, Tilta og Bright Tangerine. Vi tilbyr også diverse annet grip-utstyr som mattebokser, baseplater, cage, rør, magic arms, blitsskoadaptere, C-stand, sandbagger og mer, fra diverse produsenter.

Vi jobber jevnlig med å pleie våre bånd med de største produsentene av profesjonelt utstyr, og vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene og løsningene ved å delta på de største internasjonale utstyrsmessene (slik som IBC og NAB).

Vi har et B2B-team som består av fagspesialister innen både lydteknikk, lys, broadcast, optikk, studioløsninger, og mye mer. Vi jobber daglig med å sette opp løsninger for kundene våre, innen alt fra rigger til cinemakameraer, til enklere vloggepakker, til de mest high-end broadcast- og studioløsninger.

Er det et produkt du ikke finner på nettsiden vår, så ta kontakt med vår PRO-avdeling for mer informasjon. Det kan være mer vi har tilgang på enn vi har synliggjort på våre nettsider.