475057 475057 475057 475057 475057

Tether Tools TetherGuard Camera Support

Tethering kabel support. Jerkstopper

398,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1CEWE
  • 2Hovedlager

Tether Tools TetherGuard Camera Support TG020. Kabellås for kamera og fototilbehør. TetherGuard TG020 avlaster kameraets kontakter og forhindrer utilsiktede kommunikasjonsavbrudd. TetherGuard Camera Support låser kabelen med en magnet. TG020 kan også låses til kabelen med et fastere grep, noe som gjør at kabellåsen ikke vil løse ut, med fare for at kamerastativet kan velte.

Enkel installasjon
En del av TetherGuard TG020 er festet til kamerastroppen, eller et annet sted i nærheten av kameraet, med den korte løkken festet til enheten. Den andre delen av TG020 skrus fast på kabelen. Deretter låses delene mot hverandre via magnet eller klikkbrakett.

Kabelholder med magnet
Kabelen kan låses til kameraet med et magnetisk feste. Fordelen med dette er at kabellåsen TG020 løser ut ved et kraftig rykk, som når f.eks. noen snubler på kabelen. Den magnetiske låsingen avlaster kameraets følsomme kontakter, men ved sterkere rykk frigjøres kabellåsen og kabelen går ut av kameraets kontakt, noe som da reduserer risikoen for at kamerastativet velter.

Kabelholder med trykkfeste
Hvis kameraet er permanent montert på et stativ som riskikerer å velte, kan TetherGuard TG020 låses med et trykkfeste. Dette gir fastere låsing av kabelen og kameraets kontakt er beskyttet og avbrudd i overføringen av bildefiler minimeres.

  • Minimerer risikoen for avbrudd i overføringen av bildefiler
  • Reduser belastningen på kameraets kontakter og tilkoblinger
  • Låsing av kabel med magnetlås eller trykknapp
  • Også utmerket for å låse kabler til andre instrumenter og datamaskiner

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kabler
Merker Tether Tools
Produktkategori Diverse
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrTG020