97278 97278 97278 97278

TetherPro USB 3.0 Active Extension 5 m

4,6m Skjøtekabel med signalforsterker

708,-
7 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 6Hovedlager

Den 5 meter lange, oransje Tether Tools TetherPro USB 3.0 Active Extension kabelen er en koblingskabel som tilbyr rask og pålitelig overføring av bilder og data. TetherPro Premium SuperSpeed ??USB 3.0 skjøteledning er en aktiv skjøteledning som gir lengre tilknytningsavstand uten å bekymre deg for signalfeil eller korrupte dataoverføringer.

Opptil fire aktive USB-utvidelser og en passiv (4,57 m) USB kan kobles sammen som gir totalt 24,38 m, samtidig, uten å unngå frafall i signaler.

Med TetherPro USB 3.0-forlengelseskabel blir signaler og dataoverføringer som går inn og ut av kabelen bufret for å sikre jevn signalkvalitet, og oppfyller USBs høyeste elektriske og timing spesifikasjoner.

Oppsettet er enkelt, du trenger bare å plugge HAN-enden av den aktive forlengelseskabelen til datamaskinen din og deretter koble kameraet eller en annen USB-kabel til den HUN-enden av denne skjøteledningen slik at repeateren er nærmest enheten og ikke datamaskinen. For lengre avstander kan du ganske enkelt sette inn ekstra utvidelser av Active Extension i kjeden for å oppnå den nødvendige avstanden.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kabler
Merker Tether Tools
Produktkategori USB
Produkttype USB - USB


Produsentens varenrCU3017