0

AtomX UltraSync ONE

Atomos AtomX UltraSync ONE: En ny tidsalder for synkronisering av kameraer

Atomos, et ledende selskap innen profesjonell videoutstyr, har nylig lansert sin nyeste teknologi, AtomX UltraSync ONE. Dette enheten bringer en helt ny tidsalder for synkronisering av kameraer og gir profesjonelle videoprodusenter muligheten til å jobbe mer effektivt og produktivt.

AtomX UltraSync ONE er en trådløs enhet som kan synkronisere opptil ti kameraer samtidig. Dette gjør at videoprodusenter kan filme samtidig med flere kameraer uten å bekymre seg for forsinkelser eller usynkronisert audio. Enheten bruker den nyeste 5GHz Wi-Fi-teknologien for å sikre en pålitelig og jevn overføring av synkroniseringssignaler til kameraene.

En av de største fordelene med AtomX UltraSync ONE er at det ikke krever noen spesielle innstillinger eller konfigurasjoner. Det eneste du trenger å gjøre er å koble enheten til kameraets HDMI-port, og deretter vil det automatisk begynne å sende synkroniseringssignaler til de andre kameraene i nettverket. Dette gjør at du kan begynne å filme med flere kameraer på kort tid, uten å måtte bekymre deg for kompliserte tekniske innstillinger.

AtomX UltraSync ONE støtter også et bredt spekter av kameraer, inkludert kameraer fra merker som Sony, Canon, Panasonic, Blackmagic Design og mange flere. Dette gir videoprodusenter muligheten til å jobbe med et bredt utvalg av kameraer, uten å måtte bekymre seg for kompatibilitetsproblemer.

En annen stor fordel med AtomX UltraSync ONE er at den støtter Atomos' eget raw-format, som gir videoprodusenter muligheten til å jobbe med høy kvalitet videodata direkte fra kameraene. Raw-formatet gir også muligheten for å gjøre etterarbeid og videoredigering med høy kvalitet, noe som kan være svært viktig for profesjonelle videoprodusenter.

Andre artikler fra Atomos

Få med deg de siste artiklene fra Atomos. Her vil du finne alt fra nyheter til informasjon om firmware-oppdateringer.

0

Samhandle skybasert med dine kollegaer og kunder

Frame.io lar deg enkelt samarbeide med kolleger og kunder, samt dele dem med andre i sanntid.

Les mer
0

AtomX UltraSync ONE

Atomos AtomX UltraSync ONE: En ny tidsalder for synkronisering av kameraer

Les mer
0

Atomos populære monitorer

Atomos er en kjent produsent av profesjonelle monitorer for videoopptak og redigering.

Les mer