231114 231114 231114 231114 231114 231114 231114 231114 231114

Elinchrom ONE Off Camera Flash Dual Kit

2pk Batteridrevet studio blits

17 498,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

Skriv det neste kapitlet om fotoeventyret ditt. Elinchrom ONE er studioblitsen som forandrer alt. Gjennomtenkt og slank. Holdbar, kompakt, lett å manøvrere, smart og bærbar. Den er en gitt ledsager for lysere tider, bedre bilder og nye oppgaver. Matchvekten på 1,5 kg (og mindre enn en telezoom) gjør bagasjen lett og behovet for tunge stativer minsker uansett hvor kameraet tar deg. Livet ditt som fotograf, i studio eller hvor som helst i verden, kan bare bli bedre.

 

 

Kjør med lynets hastighet

Innebygd Skyport, samt Bluetooth, gjør fjernkontroll via smarttelefon eller datamaskin til "standard operating procedure". Berøringsskjerm-grensesnittets intuitive menystruktur gir rask navigering og tilpasning til endrede forhold eller alternative eksponeringer. ONE fungerer også som en Bluetooth-bro mellom smarttelefonen og andre Elinchrome-blitser. Den eksakte TTL-automatiseringen fungerer til din fordel, og en godt kalibrert HSS-funksjon skaper perfekt synkronisering og balanse mellom eksisterende lys og blits.

 

Trådløs intelligens

At ONE tenker selv er kanskje mye å si. Selv om det kan føles slik. Via Skyport utløses og kontrolleres blitsen via en kameramontert sender (eller lysmåler med innebygd Skyport), som oppdateres via toveiskommunikasjon hvis blitsens verdi endres. Du kan også koble den med Bluetooth til mobile iOS-enheter via en app. Eller med WLAN for å kontrollere blits fra en datamaskin gjennom Elinchrom Studio Software.

 

Makt til fotografen

Avhengig av innstilt effekt gir det integrerte Li-Ion-batteriet 725 til 9700 blink, og lades 100% på 80 minutter. Ved full kraft, dvs. 131 Ws, du krem ??fra 725 blink. Imponerende! På flerdagers eventyret kobler du ONE via USB-C-port til eksterne batterikilder og skyter kontinuerlig under lading takket være aktiv lading. Batteriet er forseglet i et beskyttende deksel for maksimal vær- og smuss -toleranse.

 

Se lyst på alt

Alle fotografer vet at lys skaper historien. Og at evnen til å skape det riktige lyset er avgjørende. Det hevede blitsrøret foran den interne reflektoren gir kort sagt et fantastisk lys. Begge med retningsreflektor eller "dyp paraply". Med sine 131 W genererer den høyeffektive ONE en lysstyrke som ellers bare oppnås i blitser med 200+ Ws, og med en avstand på en meter (med Diffusion Dome) gir den en blenderåpning på f/11,9. Med en HP -reflektor når du f/45,2 på en meters avstand.

 

Justerbar ONE gir enorme muligheter

LED-innstillingslys for både stillbilde og film er en selvfølge. ONE gir 3000 lumen med justerbar fargetemperatur fra 2700 til 6500K (CRI95). En annen, mer håndgripelig form for innstillinger er mulig ved at ONE er den første Elinchrome -blitsen med OCF-tilbehørsfeste, som igjen åpner et stort utvalg av lysformere for deg som ONE fotograf og historieforteller.

 

Gjennomtenkt og slank design

Takket være den kompakte designen og lette vekten kan Elinchrom ONE alltid være tilgjengelig uansett hvor fotooppgavene er for deg. Størrelsen er sammenlignbar med et telezoomobjektiv, noe som betyr at ONE passer perfekt i kameraposen. Vekten bare 1,5 kg letter transporten og reduserer behovet for tunge stativer.

 

Rask, intuitiv håndtering

Elinchrom ONE har både en berøringsskjerm og manuelle kontroller, noe som gjør det enkelt å kontrollere blitsen. Du kan raskt endre innstillingene for blitsen uten å risikere å gå glipp av øyeblikksbildet.

  • Enestående bærbarhet
    Vekten bare 1,5 kg og størrelsen som tilsvarer en 70-200 mm telezoom gjør Elinchrom ONE eksemplarisk lett å pakke i en fotopose og ta med på fotoeventyret.
  • Innebygd batteri
    Batteriet er integrert i blitshuset, noe som øker blitsens motstand mot smuss og fuktighet. Det kraftige batteriet gir 725-9700 blink, avhengig av angitt utgangseffekt.
  • USB-C ladekontakt
    Elinchrom ONE kan lades fra de fleste USB-C-ladere og powerbanker.
  • Aktiv lading
    Koble Elinchrom ONE til en ekstern strømforsyning og fortsett å fotografere mens batteriet lades.
  • Bluetooth
    ONE har innebygd Bluetooth og kan styres fra appen i iOS-smarttelefonen. I tillegg fungerer ONE som en Skyport-bro for andre Elinchrom studioblitser, noe som gjør alle blitser tilgjengelige fra appen.
  • WLAN
    Ved å koble ONE til samme nettverk som datamaskinen, kan ONE styres fra Elinchrom Studio Software. Også her fungerer ONE som en Skyport-bro, noe som betyr at andre Elinchrom studioblinker også er koblet til Elinchrom Studio Software. Innebygd WLAN gir også muligheter for flere fantastiske funksjoner i fremtiden.
  • Skyport
    Elinchrom Skyport er markedets mest avanserte fjernkontroll for studioblink og annet utstyr. Skyport kommuniserer toveis, noe som betyr at kamerasendere og blits alltid er oppdatert med den siste informasjonen.
  • Elinchrome OCF-brakett for lette formere
    Direkte kompatibel med Elinchrom OCF, Profoto OCF og standard Elinchrom bajonett via medfølgende adapter.
  • Touch-skjerm
    Tydelig og intuitivt kontrollpanel gir rask og enkel håndtering.
  • Kraftig LED -innstillingslys
    LED med justerbar fargetemperatur 2700K til 6500K. Lysstyrke 3000 Lumen med CRI 95.
  • Hurtigladende blits for å blinke med stabil fargetemperatur
    Elinchrom ONE lades for full effekt på 0,9 sekunder og har en stabil fargetemperatur uavhengig av innstilt utgangseffekt, +/- 150K.
  • Blitsynkronisering med lukkerhastighet 1/8000 sek med HSS
    Balanse omgivelseslys med lommelykter. Frys raske bevegelser. Gjør bakgrunnen til motivet mørkere. HSS gir deg friheten til å komponere lyset i bildene dine fritt.
  • TTL med manuell låsing
    La blitsen automatisk gi riktig eksponering og bytte til manuell innstilling uten å miste den forhåndsinnstilte verdien. Raskt og enkelt arbeid!
  • Smart Pro-Active viftestyring
    Elinchrom ONE har intelligent kontroll av viften som lærer hvordan du arbeider for effektiv kjøling.
  • Avtagbart stativfeste
    Det vippbare stativfeste av metall har holdere for 7-8 mm paraplyaksler. Om nødvendig kan stativfeste enkelt fjernes fra blitsen, noe som gjør Elinchrom ONE enda mer kompakt.

 

I pakken:

2x Elinchrom ONE
2x Elinchrom OCF-adapter (varenr. 140236)
2x Elinchrom OCF Diffusion Dome
2x Elinchrom 65W USB-C lader
2x Elinchrom USB-C kabel 1,8m
Elinchrom ONE Backpack

Produktinformasjon

Batterier Oppladbart
Fatning
  • Elinchrom
  • Profoto
Hovedkategori Lys
Lysstyrke Ws 131
Merker Elinchrom
Modell ONE Off Flash
Produktkategori Blitsanlegg
Produkttype Kompaktlampe
Støtte for batteri Ja


Produsentens varenrEL-20931
231114