0

Personvern

Vi tar vare på dine kunde- og personopplysninger på en sikker og god måte. Det er viktig for oss i Foto.no at du vet hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Her finner du informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles:

Det er viktig for oss i Foto.no at du som kunde hos oss føler deg respektert og trygg på hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Vi har derfor i detalj beskrevet hvordan vi samler inn og behandler dine personopplysninger her

  • Personinformasjon finner du på «Min side»

Vil du endre navnet ditt, eller slette kontoen din hos oss?

Du kan enkelt se hvilket navn vi bruker i vår nettbutikk https://butikk.foto.no under "Min side". Profilens navn kan ikke endres på egenhånd av deg som kunde da dette bekrefter hvem som er ansvarlig for kontoen og dens ordrer.

Ønsker du å endre navnet ditt eller slette kontoen hos oss? Ta kontakt med oss på 46 46 24 24 eller via e-post: info@foto.no.

For å redusere håndteringstiden av forespørselen din, send med en bekreftelse på navneendringen fra Folkeregisteret sammen med skjemaet.

Ønsker du en oversikt over de personopplysningene vi lagret om deg?

Dersom du ønsker en oversikt over hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, send inn skjema for innsynsbegjæring hos Foto.no under.