174504 174504 174504 174504 174504 174504 174504

Kandao Conference 360

10 226,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

360° konferansekameraet fra Kandao tilbyr en veldig personlig konferanseopplevelse med 1080p HD-video og krystallklar lyd. 360° konferansesystemet kombinerer et 360° kamera med åtte omnidireksjonelle mikrofoner og to full-duplex håndfrie telefoner. Systemet er kompatibelt med forskjellige videokonferanseplattformer og er klart til bruk umiddelbart etter tilkobling. Det tilbyr en brukervennlig lyd- og videoløsning av høy kvalitet for webkonferanser i alle størrelser.

Intelligent sporing og autofokus

Kandao Meeting videokonferansesystem er basert på en enestående AI-teknologi og fokuserer automatisk på den aktive høyttaleren. Når forskjellige aktive høyttalere er aktivert, er skjermen delt inn i en 360° -visning øverst og et nærbilde av den aktive høyttaleren i bunnen. Den kan også dynamisk gjenkjenne og spore høyttaleren og panorere jevnt i presentasjonsmodus.

8K opptak og 1080p overføring

Med spesialiserte Ultra HD fishyeye-linser gir Kandao 360° konferansekamera et bredt synsfelt og sikrer et tydelig bilde i gruppevideoen. Den tar opp panoramavideoer med en oppløsning på 8K og leverer 1080p videoer med en bildefrekvens på 25 bilder per sekund. Vidvinkel HD-videoen sikrer at alle deltakere er synlige.

Link til videokonferanseplattformer

Uansett om du er en tilkoblet eller aktuell deltaker, tilbyr Kandao 360° webkamera alle deltakere en omfattende personlig møteopplevelse som fungerer perfekt med hvilken som helst video- og lydkonferanseplattform:

  • Google Hangouts
  • GoToMeeting
  • BlueJeans
  • Slack
  • Skype
  • WebEx
  • Zoome
  • Microsoft Teams
  • CISCO
  • CONXme

Slå på og komme i gang

Med 360° konferansesystemer Kandao Meeting, kan møter finne sted hvor som helst og når som helst. Ytterligere programvare er ikke nødvendig. Bare koble enheten til en USB-port og komme i gang. Konferanserom i alle størrelser kan konverteres til et videokonferanserom i løpet av få minutter. Det har ikke noe å si om konferanserommene er små eller mellomstore.

Omnidireksjonelt lydsystem

Kandao 360° -kamera for konferanserom leverer krystallklar lyd via åtte integrerte, retningssensitive mikrofoner. Den registrerer tale i alle retninger, selv i en avstand på over to meter. De to full-dupleks håndfrie enhetene minimerer også støy og ekkoeffekter, slik at alle bevegelser og tale tydelig kan oppfattes med det integrerte lydsystemet.

Diskusjonsmodus

Paneldeltagere kan fremheves dynamisk mens du snakker i en 360-graders visning. Konferansekamerasystemet med integrert mikrofon og 360° kamera tilbyr mer enn bare en konferansesamtale. Det muliggjør et smartere og mer intuitivt møte på gruppekonferanser slik at mennesker som ikke er til stede kan kommunisere som om de var i samme rom som teamet.

Optimalisering av lys og farger

Basert på lysforholdene i rommet optimaliserer Kandao konferanseromskamera dynamisk eksponering og hudfarger, slik at deltakerne på videokonferanser tydelig kan sees i ethvert lys.

Personvern inkludert

Kandao 360° konferansekamera med skjult popup-kamera beskytter deltakernes privatliv perfekt. Om nødvendig må det bare trykkes på en spesiell knapp for å skjule kameraet.

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker kandao
Produktkategori Webkamera
Produkttype Webkamera


Produsentens varenrWL0308
6 995,-
Varenr141301
Leveres på bestilling