511348 511348 511348 511348 511348 511348 511348 511348 511348

Canon EOS R6 Mark II m/24-105mm IS STM

Kit med RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM

35 849,-
Bestilt, ukjent leveringstid
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager
0

Canon-kampanje

Spar opptil kr 4 500,- på utvalgte kamera.

0

Canon cashback på objektiver

Oppgrader fotobaggen med Canon optikk og få opptil kr 2 800 tilbake.

Andre kjøpte også

Canon EOS R6 Mark II m/RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM Kit

Canon EOS R6 Mark II er et nytt avansert speilløst fullformatkamera i det banebrytende EOS R-systemet. Nye EOS R6 Mark II bygger på RF-fatningen, tar 40 bilder i sekundet, har enestående AF i svakt lys, filmopptak i 6K RAW og 4K UHD og redefinerer standardene som ble satt av EOS R6. Kameraet hever listen for både stillbilde- og filmopptak med sin unike kombinasjon av klasseledende ytelser, imponerende hastighet, stabilitet og profesjonelle filmfunksjoner.

Skarphet i særklasse
EOS R6 Mark II er utstyrt med samme DIGIC X-prosessorteknologi som EOS R5, EOS R6 og EOS-1D X Mark III. En ny 24,1 megapikslers CMOS-sensor gir støtte for neste generasjon Dual Pixel CMOS AF II som gir enestående hastighet og pålitelighet.

EOS R6 Mark II kan følge motiver som beveger seg i en scene, og holde dem i fokus. Forbedret deep learning gjør kameraet i stand til å gjenkjenne mennesker, kjøretøy , som nå også omfatter fly og tog, og dyr som nå inkluderer hest/zebra . Du velger hvilken motivtype som skal gjenkjennes i menyen, eller du kan bruke den nye Auto-funksjonen. Med avansert følgefokus for øyne kan du bestemme hvilket øye (venstre eller høyre) som skal ha fokusprioritet. Når det ikke registreres øyner, fokuserer EOS R6 Mark II på ansiktet i bildet i stedet. Selv når en person snur seg bort et øyeblikk følges hodet fremdeles, og dersom hodet ikke er synlig, går kameraet over til å følge kroppen.

EOS R6 Mark II kan skilte med verdens mest effektive bildestabilisator med opptil 8 trinn . Ved å kombinere den optiske og den innebygde bildestabilisatoren kan du gjøre opptak med håndholdt kamera og lang eksponering med ekstremt høy skarphet. Du kan også fange stemningen uansett forhold – med skarp fokusering ved lave lysnivåer ned til -6,5EV  og bruke opptil ISO 102 400.

 

Neste generasjons hastighet i EOS R-systemet
EOS R6 Mark II setter nye hastighetsrekorder og er Canons raskeste EOS hittil . Kameraet kan fange flyktige øyeblikk som knapt kan oppfattes av menneskeøyet, med serieopptak på opptil 40 bilder/sek  – med mulighet for 20 bilder/sek og 5 bilder/sek med elektronisk lukker og opptil 12 bilder/sek med mekanisk lukker. Sammenlignet med EOS R6 gir den nye sensoren mindre rolling shutter-effekt, noe som betyr at kameraets elektroniske lukker kan brukes til å fryse objekter som beveger seg raskt.

EOS R6 Mark II holder i tillegg tritt med fotografenes behov ved mulighet for et halvt sekunds forhåndsopptak før du starter selve opptaket. Dette er en stor fordel når du fotograferer uforutsigbare motiver, fra tennisspillere til små barn. Med RAW Burst Mode tas en serie på opptil 191 bilder med 30 bilder/sek, og hvert enkelt bilde lagres i en individuell CR3-fil, alt sammen med AF-sporing. Du kan trekke ut individuelle bilder fra dette opptaket med Canons Digital Photo Professional-programvare, eller i kameraet, og lagre bildene som individuelle JPEG-, HEIF- eller RAW-filer.

Møt etterspørselen med bedre videofunksjoner
EOS R6 Mark II bruker hele sensorbredden og er det eneste kameraet i sin klasse  som kan ta opp 4K 60p UHD med samtidig Dual Pixel CMOS AF II-fokusering. 4K-opptak skapes ved å oversample sensorens 6K-utdata, noe som gir suveren bildekvalitet. For uavhengige filmskapere som ønsker enda høyere ytelse, sender EOS R6 Mark II 6K RAW via HDMI-utgangen, som kan tas opp på en Atomos Ninja V+ -opptaker i ProRes RAW. Dette gir flere detaljer samt mulighet til å justere parametere som hvitbalanse, i postproduksjonen.

Du kan også aktivere modus for forhåndsopptak av film på 3 eller 5 sekunder. Når denne innstillingen er aktivert, strømmes video kontinuerlig gjennom kamera i standby og gjør det mulig å ta opp, selv før du trykker på opptaksknappen. Perfekt til øyeblikkene du ikke vil gå glipp av, og til uforutsigbare scener.

EOS R6 Mark II har forbedret kretskonstruksjon som gir lengre opptakstid med over 40 minutter med oversamplet 4K 60p-opptak eller opptil 6 timer med 4k 30p , avhengig av omgivelsestemperatur, minnekortplass og batterilevetid. Den tidligere maksimale opptakstiden var på 29 minutter og 59 sekunder.

Innovative EOS R6 Mark II gir imponerende opptak i sakte film med AF-støtte ved hjelp av full HD med opptil 179,82 bilder/sek. Dette gir innholds- og filmskapere mulighet til å møte den økende etterspørselen etter både imponerende stillbilde- og filmproduksjon. Under filmopptak er det mulig å bruke False Colour (Falske Farger) -funksjonen som er en guide for eksponeringskontroll. Det er spesielt nyttig i opptaksforhold som ofte fører til overeksponert høylys. Med HDR-støtte via PQ samt Canons populære Canon Log 3 kan du ta opp imponerende, naturtro videoer og du har også flere uttrykksmuligheter. Brukt sammen med støttede objektiver  bruker EOS R6 Mark II også «focus-breathing»-korrigering til å kompensere for effektene av «focus-breating», noe som gir en filmaktig effekt.

 

Intelligent tilkobling for innholdslevering
Med oppdatert Bluetooth versjon 5 og Wi-Fi (5 GHz) kan EOS R6 Mark II enkelt kobles til smarttelefoner og nettverk og brukes til rask fildeling og FTP/FTPS/SFTP-overføring. Dette gjør det enkelt å redigere og dele, også når du er på farten. Kameraet kan i tillegg fjernstyres med appene Camera Connect og EOS Utility, enten fra en PC, Mac eller smarttelefon og via Wi-Fi eller høyhastighet USB-C. For semiprofesjonelle fotografer og innholdsskapere er innholdslevering like viktig som bilde- og videoopptak. EOS R6 Mark II har støtte for automatisk overføring av bildefiler fra enheten til skytjenesten image.canon, for enkel deling og utskrift av bilder.

EOS R6 Mark II kan brukes som webkamera på PC-er og Mac-maskiner som kjører apper for videosamtale, som Skype, Zoom og Teams, uten å måtte installere ekstra programvare. Denne plug-and-play-løsningen bruker industristandard Video Class (UVC)- og USB Audio Class (UAC)-drivere som er bygget inn i Windows- og MacOS-operativsystemene. EOS R6 Mark II gir bedre bildekvalitet enn vanlige webkameraer og er perfekt når du vil gjøre et godt inntrykk i videosamtaler.

En utvidelse av kreativiteten
For eksisterende EOS- og EOS R System-brukere vil EOS R6 Mark II være kjent og enkel å betjene med sømløs navigasjon og god ergonomi. Med multifunksjonell tilbehørssko med neste generasjons grensesnitt, støtter EOS R6 Mark II en ny serie tilbehør, blant annet nylig lanserte SPEEDLITE EL-5. Dette tilbehøret kan brukes uten kabler, og i enkelte tilfeller batterier.

Kamerahuset har den solide konstruksjonen du forventer fra Canon, og takler tøffe værforhold. Elektronisk søker med høy oppløsning og 3,69 millioner punkter og oppdatering med 120 bilder/sek, gir krystallklar visning når du fotograferer eller tar opp video. EOS R6 Mark II har i tillegg arvet OVF View Assist-funksjonen fra EOS R3, som gir naturlig visning som beholder detaljene i skygger og høylys med god synlighet i mørke områder og gradering. EOS R6 Mark II er også kompatibelt med de samme LP-E6-batteriene og batterigrepet som EOS R6, men har fordelen av ca. 50 prosent lenger batterilevetid ved bruk av LCD-skjermen.

 

______________________________________________________________________

 

Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM

RF 24-105mm F4-7.1 IS STM er et lett, kompakt og allsidig zoomobjektiv - perfekt for eventyrlystne fotoentusiaster. Med stort brennviddeområde tilbyr RF 24-105mm F4-7.1 IS STM en unik kombinasjon av fleksibilitet og størrelse i sin klasse. Fotoentusiaster får mulighet til å forevige en rekke ulike motiver i imponerende kvalitet – noe som gjør det til et utmerket allround- og reiseobjektiv.

En suveren reisepartner
Med brennvidden 24 til 105 mm, vekt på kun 395 gram og kompakt størrelse (kun 88,8 x 76,6 mm) er dette et ideelt objektiv når du har begrenset plass i fotobagen eller ikke ønsker å ha med mye utstyr. Perfekt for ferie og reiser. Kombinasjonen RF 24-105mm F4-7.1 IS STM og EOS RP veier til sammen kun 880 gram og gir god objektiv-/kamerabalanse og komfort når du fotograferer og filmer i fullformat på farten.

RF 24-105mm F4-7.1 IS STM har i tillegg til 0,4x forstørrelse en ny Canon-utviklet makromodus med 0,5x senterfokus. Denne modusen gir høy forstørrelse ved 24mm og nærgrense på kun 13 cm. Det betyr at objekter i sentrum av bildefeltet gjengis sylskarpt, og vakre detaljer trer tydelig frem, mens kantene glir over i flott uskarphet – perfekt for fotografer som vil tøye sine kreative grenser.

Stillbilder og video med høy ytelse
RF 24-105mm F4-7.1 IS STM kan skilte med Canons fremragende optikk og har samme raske kommunikasjon mellom kamera og objektiv som kjennetegner hele RF-objektivserien. Stort linseelement bakerst og Canons Super Spectra-belegg, gir høy optisk ytelse i hele bildefeltet med minimalt av skygger og reflekser. Som de øvrige Canon RF-objektivene har RF 24-105mm F4-7.1 IS STM også en egen DLO-profil (digital objektivoptimalisering) som gir flotte bilder med minimalt behov for etterbehandling.

RF 24-105mm F4-7.1 IS STM har videre STM-autofokusmotor som gir rask AF-ytelse ved fotografering av stillbilder og jevn, stille fokusering ved videoopptak. Med 5-trinns bildestabilisator er stødige stillbilder og videoopptak godt innen rekkevidde.

 

I pakken:

 • EOS R6 Mark II Kamerahus
 • Kameradeksel R-F-5
 • Tilbehørssko-deksel ER-SC2
 • Skulderstropp ER-EOS R6 Mark II
 • Batterilader LC-E6E
 • Batteri LP-E6NH
 • Strømkabel
 • RF 24-105mm F4-7.1 IS STM
 • Frontdeksel E-67II
 • Bakdeksel RF
 • Bruksanvisning 

 

 

Produktinformasjon

Antall batterier 1
Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bilde dybde (bit) 14-bit
Bilde filformat
 • HEIF
 • JPEG
 • RAW
Bilde størrelsesforhold 3:2
Bildestabilisator i kamera Ja
Bluetooth Ja
Eksponerings kompensasjon -3 til +3 EV
Ethernet Nei
Farge Sort
Fokusmodus
 • (F)
 • (M)
 • AF (C)
 • AF (S)
Fokustype Auto
Fullformat Ja
GPS Nei
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Fotokamera
Innebygd blits Nei
ISO sensitivitet 100 - 25600
Kamerafatning Canon RF
Korteste lukkertid 1/8000
Maks bildeoppløsning 6016 x 4016
Megapiksler 24,2
Merker Canon
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype Secure Digital UHS II
Modell EOS R6 Mark II
Monitor oppløsning (punkt) 1,620,000
Monitor Type Vribar touch-skjerm LCD
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Profesjonell
Sensor CMOS
Sensor Størrelse 35.9 x 23.9 mm
Sensorstørrelse Fullformat
Søker dekning 100%
Søker forstørrelse 0,76x
Søker Type Electronic (OLED)
Søker øyepunkter 23 mm
Tilkobling
 • 3.5mm Hodetelefoner
 • 3.5mm Mikrofon
 • HDMI D (Micro)
 • USB Type-C (USB 3.2 Gen 2)
Time lapse Ja
Video Ekstern Innspillingsmodus UHD 4K (3840 x 2160)
Video Innspillingsmodus
 • DCI 4K (4096 x 2160)
 • H.264
Videooppløsning 3840x2160
Vribar skjerm Ja
Værbeskyttet Ja
Wi-Fi Ja


Produsentens varenr5666C020
29 984,-
Varenr148144
På lager
9
18 884,-
Varenr153390
På lager
7
23 405,-
Varenr153397
På lager
2
2 349,-
Varenr133711
På lager
11
513,-
Varenr123084
På lager
3
18 901,-
Varenr139803
På lager
9
Fra 974,-
Varenr154836
På lager
15+
698,-
Varenr113998
Bestilt, ukjent leveringstid
974,-
Varenr139154
Leveres på bestilling
1 490,-
Varenr162159
Leveres på bestilling
4 017,-
Varenr131699
Ikke på lager
2 189,-
Varenr114233
Ikke på lager
1 443,-
Varenr157843
Leveres på bestilling