BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ Med kulehode, QR-plate og telefonadapter

BenroTablepod Flex Kit. Bordstativ

Med kulehode, QR-plate og telefonadapter

1 589,-
20+ stk. Totalt på lager
  • 2Butikklager, Bergen
  • 20+Hovedlager
  • 20+Skøyen

BenroTablepod Flex Kit

  • Fleksibelt og bøybart bendesign for festing til nesten hva som helst.
  • Unik kameraplassering. Du kan plassere kameraet eller smarttelefonen på steder der andre stativ ikke passer.
  • Arca-swiss stil kameraplate/hode. Et profesjonelt utvalg av funksjoner og kompatibel med ditt andre favorittkamerautstyr.
  • Lommestørrelse for reise. Brettes lett sammen for reiser.
  • Oppgraderbare ben - Ekstra benseksjoner kan kjøpes separat for maksimal allsidighet.

Benros Tablepod Flex er et fleksibelt, bøybart stativ med profesjonelle funksjoner og kompatibelt med ditt favorittutstyr i Arca-Swiss-stil.

Med robust karbonfiber utvendig benkonstruksjon, med skjulte fleksible ben inni, kan dette bordstativet forvandles til nesten hvilken som helst konfigurasjon. Disse fleksible bena tilbyr sikkerhet og stabilitet uansett hvilken overflate eller gjenstand du monterer den på. Bruk ¼-20" sporene for å kombinere de fleksible bena med karbonfiberbena for å lage unike konfigurasjoner eller koble dem sammen for en rask selfie-pinne eller livestream-stativ.

Dette settet kan brettes sammen til lommestørrelse og er perfekt for fotografering, innholdsskaping, live streaming, virtuelle møter og mye mer. Med tre individuelle justerbare beninnstillinger kan du fotografere på trange steder, eller enkelt fange lave vinkler. Bare trykk på sideknappen på benet, juster og skyt!

TablePod Flex-settet inkluderer en Arca-swiss kompatibel plate, en justerbar telefonholder med coldshoe-feste som passer til de fleste smarttelefoner. Inkludert med settet er 3 fleksible ben, et sett på 3 føtter, og et etui og karabinkrok for å feste til ryggsekken eller kameravesken. Det følger også med en ekstra låsering, som forhindrer stress på bena og øker levetiden.

Det er to innebygde 90°-hakk for raskt å bytte fra liggende til stående orientering. To ¼"-20 fester lar deg feste ekstra tilbehør eller koble til flex-bena. Gummiføttene gir stabilitet uansett hvilken overflate du fotograferer. Med det innebygde kulehodet kan du enkelt bytte vinkel. Hodet har også 360° panrotasjon med innebygd panskala, og en arca-swiss kompatibel plate med 3-veis skrue for enkel montering. Flytt grensene med Benro TablePod Flex-settet! 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Benro
Produktkategori Tripod
Produkttype Fotostativ


Produsentens varenrTPKFL
480522