Benro C1683T Aero2 Carb. Video Kit S2PRO Foto og Videostativ med videohode Benro C1683T Aero2 Carb. Video Kit S2PRO Foto og Videostativ med videohode Benro C1683T Aero2 Carb. Video Kit S2PRO Foto og Videostativ med videohode Benro C1683T Aero2 Carb. Video Kit S2PRO Foto og Videostativ med videohode Benro C1683T Aero2 Carb. Video Kit S2PRO Foto og Videostativ med videohode Benro C1683T Aero2 Carb. Video Kit S2PRO Foto og Videostativ med videohode

Benro C1683T Aero2 Carb. Video Kit S2PRO

Foto og Videostativ med videohode

4 347,-
7 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 6Hovedlager
  • 0Skøyen

Benro Aero 2 Pro videostativ med

Aero 2 PRO Carbon Fiber Travel Video Tripod med vrilåser; er ett karbonfiberstativ og er et av Benros mest kompakte stativ Designet for reise- og enkel oppbevaring og bæring.

Stativbena låses enkelt og frigjøres med vrilåser på hvert av de tre leddene til dette 4-seksjonsstativet.

Aero 2 PRO er bygget for kompakte kameraer og støtter nyttelast på opptil 3 kg.  Den tilbyr vertikal tiltbevegelse og hele 360° panoreringsområde, og den har uavhengige pan- og tiltlåser, slik at du kan sette kameraet i en låst posisjon når du trenger det. Stativbena kan justeres i flere forhåndsinnstilte vinkler.

Konverterbar til Monopod Aero 2 PRO kan også gjøres om til en monopod. Et av stativbena er avtagbart og kan kombineres med midtsøylen for å gjøre systemet om til en monopod, noe som kan være nyttig i mange mobile applikasjoner. For å sette det opp på denne måten, fjerner du enkelt stativhodet sammen med midtsøylen, skru av det ene stativbena og fest det til midtsøylen.

Vendbar sammenleggbar design Aero 2 PRO har en vendbar design der stativbena foldes tilbake når du er klar til å pakke stativet bort. Når stativet er reversert på denne måten, blir den foldede lengden bare 21 ".

Hurtigutløser kameraplate En medfølgende kameraplate har en standard 1/4"-20 monteringsskrue for å feste kameraet.

Pigg- og gummiføtter Stativføttene har gummifotputer på seg, men disse kan fjernes for å avsløre innfødte piggføtter. Mellom disse to fottypene kan du trygt bruke stativet på glatte overflater så vel som mykt underlag.

Venstre / Høyre Pan Bar Mounts En pannestang er også inkludert og kan festes til enten venstre eller høyre side av rosettfestet for ditt valg av venstre- eller høyrehendt operasjon.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Maks høyde på stativ (cm) 169
Materiale stativ Aluminium
Merker Benro
Minimum høyde stativ (cm) 54
Produktkategori Tripod
Produkttype Videostativ
Største belastning stativ (kg) 2,5


Produsentens varenrC1683TS2PRO
235663