Benro Bracket for Binoculars Kikkertholder for Arcas Swiss hoder Benro Bracket for Binoculars Kikkertholder for Arcas Swiss hoder Benro Bracket for Binoculars Kikkertholder for Arcas Swiss hoder Benro Bracket for Binoculars Kikkertholder for Arcas Swiss hoder Benro Bracket for Binoculars Kikkertholder for Arcas Swiss hoder Benro Bracket for Binoculars Kikkertholder for Arcas Swiss hoder

Benro Bracket for Binoculars

Kikkertholder for Arcas Swiss hoder

85,-
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager

Benro Binocular Bracket er laget av et lett og sterkt aluminium med en ripebestandig anodisert overflate. Det er enkelt å montere kikkerten på et foto-/video-/feltstativ med Arca-Swiss Style bracket for håndfri bruk. Montering av kikkerten, spesielt kraftige/tyngre kikkerter, på et stativ eller monopod hjelper til med å stabilisere utsikten, redusere vibrasjoner og eliminere armutmattelse.

Adapterens bunn er designet for å passe direkte på Arca-Swiss-stil foto/video-hurtigutløserhoder, noe som eliminerer behovet for ekstra QR-plater. Hvis du ikke planlegger å bruke et hode, eller hvis hodet ikke er i Arca-Swiss format, har basen også både 1/4"-20 og 3/8"-16 innvendige tråder som gjør den kompatibel med omtrent hvilken som helst hurtigutløserplate, hode, foto-/video-/feltstativ, monopod eller vindusfeste tilgjengelig i dag.

Den vertikale stående på adapteren er trekantet med en avsmalning mot toppen som hjelper den å passe mellom kikkertens optiske rør og gir deg tilgang til minimum interpupillær justering selv med større modeller. Den bredere basen gir styrken og stabiliteten du trenger for tyngre feltkikkert.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Benro
Produktkategori Ministativ
Produkttype Ministativ


Produsentens varenrBINOH200
211919