RETUR Wacom Cintiq Pro 24 touch DTH-2420 RETUR Wacom Cintiq Pro 24 touch DTH-2420 RETUR Wacom Cintiq Pro 24 touch DTH-2420 RETUR Wacom Cintiq Pro 24 touch DTH-2420 RETUR Wacom Cintiq Pro 24 touch DTH-2420

RETUR Wacom Cintiq Pro 24 touch DTH-2420

24 990,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Gratis kurs i digital fotografering

Flere datoer tilgjengelig.

Få med grunnkurs på kjøpet når du handler hos Foto.no.

Hva er returvare?

Returvarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært testet, ha ødelagt eller manglende emballasje, eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand

Garanti

Garanti og reklamasjon er det samme som kjøp av ny vare.

Merknader

Komplett i original emballasje

Beskrivelse

Cintiq Pro 24 Kreativ Penn & Touch Skjerm fra Wacom er et tegnebrett med en 23,6" IPS-skjerm med en oppløsning på 3840 x 2160 4K. Når det gjelder fargenøyaktighet, så dekker den 99% av Adobe RGB Color Space og støtter 1,07 milliarder farger, hvilket er ideelt for profesjonelle som håndterer fargesensitivt arbeid. Takket være den etsede glasskjermen, kan du se og tegne direkte hvor du vil med minimal parallax for en penn-på-papir-følelse. Den kan kobles til systemet ditt via USB Type-C, HDMI eller DisplayPort. På baksiden er det et innebygd stativ som kan vinkles opptil 20° for å passe til din visnings- og tegningspreferanse. I tillegg leveres den med en ExpressKey-kontroll og en Wacom Pro Pen 2 Stylus for å hjelpe deg med å komme i gang.

Wacom Cintiq Pro Engine

Du kan forvandle din Cintiq Pro til en egen frittstående, kreativ penn-datamaskin med den valgfrie Wacom Cintiq Pro Engine kreative PC-modulen. Denne modulen festes på baksiden av Cintiq Pro, eliminerer kabler og gir deg opptil en Intel Xeon-prosessor og NVIDIA Quadro-grafikk for et mer praktisk og kraftigere system. (Selges separat).

Wacom Pro Pen 2

Wacom Pro Pen 2 gir deg en jevn og responsiv skrive eller tegneopplevelse. Den har 8192 nivåer av trykkfølsomhet, 40° vippestøtte, ingen parallax, og praktisk talt lagfri sporing. Dessuten har den ingen batterier, slik at du ikke trenger å lade den.

ExpressKey Remote

Den medfølgende ExpressKey Remote har 17 egendefinerte applikasjonsspesifikke nøkler og en fingerfølsom berøringsring for tilgang til tidsbesparende snarveier.

Produktinformasjon

Hovedkategori Brukt
Produktkategori Brukt
Produkttype Returvare
Produsent Wacom


Produsentens varenr1GH00G1000262
498510