RETUR Wacom Intuos Pro Medium Paper

RETUR Wacom Intuos Pro Medium Paper

4 290,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Hva er returvare?

Returvarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært testet, ha ødelagt eller manglende emballasje, eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand

Garanti

Garanti og reklamasjon er det samme som kjøp av ny vare.

Beskrivelse

 

Wacom Intuos Pro v.2 Paper Edition Medium - For kreative kunstnere og designere som ønsker en helt ny måte å lage redigerbare versjoner av sine papirskisser, finnes endelig en løsning takket være Intuos Pro Paper Edition. Her har du en kreativ arbeidsflyt fra papir til digitalt med mer frihet og kontroll enn noen gang før.

FineTip Pen

Papir Edition kobler Intuos Pro med en avtagbar papirklemme og en FineTip Pen. Fest ditt favoritt tegnepapir på tegnebrettet, og begynn å tegne. Mens du skisserer direkte på papiret, havner en digital versjon direkte i tegnebrettet. Du trenger ikke å være koblet til internett eller en datamaskin mens du skisserer. Du kan jobbe hvor du vil - når du vil.

Tilpass din digitale arbeidsplass

Med ExpressKeys, Touch Ring, Radial Menyer og de programmerbare knappene på sidene av pennen, kan du tilpasse snarveier i programmene dine. Multi-touch flater gjør at du enkelt og smidig kan zoome, panorere og navigere. 

Superslank og kompakt

Intuos Pro er ett tynnt og kompakt tegnebrett. Wacom Pen Pro 2 som følger med kommer med et nytt design på penneholderen som også har plass til utskiftbare reservetipper. Koble enheten til din PC eller Mac med innebygd Bluetooth trådløs teknologi, eller en USB-kabel.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Brukt
Produktkategori Brukt
Produkttype Returvare
Produsent Wacom


452293