203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512 203512

Parrot Anafi USA

98 989,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 0Hovedlager
2 stk. Leverandørlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

Parrot ANAFI USA er en kraftig drone bygget for å imøtekomme krav fra "first responders", brannmenn, søk- og redningsteam, sikkerhetsbyråer, landmåler- og inspeksjonsfagfolk. ANAFI USA har en første 32x zoom, 4K HDR video og termisk bildefunksjon. er en ultrabærbar, sikker og slitesterk antennekameraplattform.

 

 

 

Produsert i USA

ANAFI USA tilbyr de samme avanserte sikkerhets-, holdbarhets- og bildefunksjonene som Parrot's Short-Range Reconnaissance (SRR) drone designet for den amerikanske hæren. ANAFI USAs datakryptering og personvernfunksjoner er i samsvar med EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), og gir den beste personvernet og sikkerheten for sensitive oppdrag.

ANAFI USA er den siste utviklingen av Parrot's omfattende erfaring med å utvikle og markedsføre innovative droneløsninger for kommersielle markeder. Et pålitelig navn i droner, Parrot's tiår lange erfaring som betjener industriens behov gjennom maskinvare- og programvareøkosystemene, kan ikke matches. I tillegg fortsetter den voksende listen over innovative og erfarne industripartnere å styrke og styrke plattformens tilbud.

32x zoom

Når brannmenn kommer til brannstedet, er det viktigste behovet å se hotspots samtidig som de kan vurdere hele den visuelle scenen. ANAFI USAs gimbal og avanserte optikk ble designet med tanke på denne utfordringen. 32x zoom er designet rundt to 21 megapiksel kameraer, slik at operatører kan se detaljer tydelig fra opptil 5 km unna. ANAFI USA kan se detaljer så små som 1 cm med presisjon fra en avstand på 50 meter.

Zoombildet er kombinert (blandet) med bilder fra ANAFI USAs FLIR Boson-kamera. Dette gjør det mulig for operatører å oppdage hot spots med det termiske kameraet, mens det visuelle kameraet lar dem se mennesker og andre viktige detaljer opptil 2 km unna.

I eksempelbildet nedenfor flyr dronen over solcellepaneler i en høyde på 40 m. Med ANAFI USAs kraftige zoom kan piloten oppdage centimetriske hotspots på solcellepanelene.

Å sikre utmerket bildestabilisering på 32x zoombilder med en lett drone (500 g) er en spesielt delikat teknologisk prestasjon. Parrot oppnådde denne bragden ved å koble stabiliseringen av gimbalen med full 3-akset digital stabilisering via bildebehandling.

Enkel å operere

For første respondenter og de mest krevende profesjonelle brukerne er rask droneutplassering en nødvendighet under oppdrag. ANAFI USA er i drift på under 55 sekunder: det tar mindre enn 55 sekunder å brette ut dronen, slå den på, etablere den sikre radiokoblingen og ta av.

ANAFI USA kan brukes innendørs uten GPS, slik at operatører kan ta av i et hus, styre dronen gjennom et vindu for å fly utenfor og deretter komme tilbake.

ANAFI USA kan også skyte ut av håndflaten som et papirfly, og utvide bruksvennligheten ytterligere.

Uten innebygde begrensninger for flyforbudssoner, gir ANAFI USA førstesvarere frihet til å fly ansvarlig med et øyeblikk, og hvor deres oppdrag kan ta dem.

ANAFI USA er den roligste dronen i sin klasse, med et lydnivå på bare 79 dB når den er 50 cm fra bakken. Når skjønn er en oppgavekritisk prioritet, tilbyr ANAFI USA muligheten til å fly stille og se utrolige detaljer fra fjerne avstander med sin 32x zoom.

Den bruker en standard USB-C-lader for problemfri bekvemmelighet.

Med en vekt på bare 500g, kan den kompakte ANAFI USA lett brettes for maksimal bærbarhet. Til tross for sin kompakte design kan ANAFI USA skryte av en 32-minutters flytid - også best i klassen for en drone av sin størrelse. Videre leveres ANAFI USA som standard med 3 batteripakker, og tilbyr totalt 1,5 timers flytid for en drone lettere enn 1 kg.

Pålitelig og sikker

ANAFI USA setter sikkerhet først for profesjonelle brukere.

ANAFI USAs Secure Digital (SD) -krypteringsfunksjon sørger for fullstendig beskyttelse av bilder og videoer hvis dronen eller SD-kortet går tapt. En robust AES-XTS-algoritme brukes med en 512-bit nøkkellengde.

ANAFI USA inkluderer også en sikker WPA2 Wi-Fi-tilkobling for å autentisere og kryptere koblingen mellom fjernkontrollen og ANAFI USA.

Signert firmware forhindrer skadelig modifisering av drone-programvaren.

Parrot bruker pålitelige standarder og åpne protokoller (for eksempel Wi-Fi, WPA2, RTP / RTSP, H.264 og GUTMA) for å sikre maksimal interoperabilitet og sikkerhet for alle registrerte data.

Brukere kan velge å dele data ved å velge via FreeFlight 6-appen. Ingen data deles som standard uten samtykke fra brukeren. Etter at du har valgt funksjonen, lagres flydata og logger på sikre servere i Europa i tillegg til lokale kopier av dataene på dronen. Dronens funksjoner er i full overensstemmelse med EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

Robust

ANAFI USA har bestått IP53-kvalifiseringen, noe som gjør den egnet til å fly under regnvær. Den er bygget for oppdrag under de tøffeste flyforholdene, og tilbyr værbestandighet med vann- og støvmotstand.

ANAFI USAs stabiliserte bildebehandling sikrer høykvalitetsopptak selv ved vindforhold på 15 m/s.

Nye flyfunksjoner

ANAFI USAs avanserte flyfunksjoner er designet for å møte de unike behovene til bedriftsdronebrukere. Drevet av Parrot's anerkjente FreeFlight 6 pilotprogramvare, har piloter flere brukervennlige flyalternativer. ANAFI USAs flyruter kan settes med koordinater i assistert innramming eller utføres autonomt.

Evnen til å lage en flyplan med forhåndsinnstilte automatiske flyreiser og måtsporing gjør det enkelt for hele teamet å utføre oppdrag.

Med en redigerbar "Return to Home" (RTH) -funksjon, lar dronen brukerne programmere et spesifisert "hjem" -sted for enkel oppdragsinnpakning. Denne RTH-funksjonen oppstår automatisk når dronen kobler fra eller har lite batterinivå for å beskytte organisasjonens investering.

ANAFI USA fanger opp de nøyaktige GPS-koordinatene til dronen og interessepunktet, og tilbyr detaljert stedsinformasjon for å hjelpe operasjonsledere på bakken med å raskt finne mål som savnede personer eller farlige materialer.

Software ECO system

Kompatibel og tilgjengelig SDK i et økosystem med industriell-ledende løsningsleverandører.

 • Åpen kildekode SDK (Software Development Kit) for applikasjonsutviklere
 • Kompatibel med den bransjeledende kartprogramvaren Pix4Dreact (2D-kartlegging)

Nativt kompatibel med Survae (intelligent video-, bilde- og dataplattform):

 • DroneLogbook (drift og flåtestyring)
 • Kittyhawk (sikkerhet og samsvar for UAS-virksomhet i virksomhet)
 • Dronesense (alt-i-ett-plattformen) for offentlig sikkerhetsoperasjoner)
 • Planck AeroSystems (landing på kjøretøy i bevegelse)
 • Skyward, et Verizon-selskap (luftfartsstyringsplattform)

I pakken

 • 1 stk. ANAFI USA drone
 • 3 stk. (1 + 2) Smarte batterier
 • 1 stk. Skycontroller 3
 • 1 stk. Tablet holder
 • 1 stk. Hurtig USB-lader med flere porter
 • 1 stk. Ekstra sett med propellblad
 • 4 stk. USB-A / USB-C-kabler
 • 1 stk. Koffert (Hardcase)

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Merker Parrot Anafi
Produktkategori Industriell
Produkttype < 4 kg


Produsentens varenrPF728210AA
203512