Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 L fatning fullformat Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 L fatning fullformat Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 L fatning fullformat Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 L fatning fullformat

Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4

L fatning fullformat

17 176,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
3 stk. Leverandørlager

Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 objektivet med vidvinkelzoom kombinerer toppnivåoppløsning med et lett, kompakt design. Som medlem av LUMIX S PRO-serien, lever den opp til alle de strenge LEICA-standardene. Oppløsningsytelsen er utmerket gjennom hele zoomespennet, og i hver eneste piksel av bildet.

I tillegg hjelper fokusaktuatoren som har lineær motor med dobbel magnet med å gi 480 fps AF-kontroll for høyhastighets og meget nøyaktig AF-ytelse. For å gi støtte til enestående videoopptak, er linsen designet for å minimere forstyrrelser ved brennviddeendringer og gjøre smidige eksponeringsskifter. Både på stillbilder og video gir LUMIX S PRO 16-35mm F4 en uttrykksfull kraft og en kvalitet som ikke går på kompromiss av noe.

  • Leica er et registrert varemerke som tilhører Leica Microsystems IR GmbH.

Robust design for fryktløs fotografering

Utfordre naturkreftene i nesten all slags vær eller alle typer steder. Denne linsen er støv- og sprutresistent og er designet for å kunne brukes i så lave temperaturer som -10 °C. Linsen beskyttes for sand, regn og mer på innsiden av systemet, noe som gjør den perfekt til fotografering under tøffe forhold, og robust nok til å tåle tøft bruk. Nå er det ingenting som holder deg tilbake fra å ta de kreative natur- eller landskapsbildene du ønsker å tå.

Støv- og sprutmotstandsdyktighet garanterer ikke at skader ikke vil oppstå hvis dette objektivet utsettes for direkte kontakt med støv og vann.

Videostøtte for det perfekte videoopptak

Med videostøtte får brukere alt de trenger til opptak med deres LUMIX-kamera. Linsen gir et utrolig responsivt autofokus og smidige åpningsendringer for å minimere hopp i eksponeringen. Denne toppnivåytelsen gjør at du kan fange vakre og ultraskarpe 4K-videoer. I tillegg gjør det stille designet til linsen det mulig å forsterke lydopptaket.

S-R1635

  • 12 elementer i 9 grupper:
  • – 3 asfæriske linser
  • – 1 ekstra-lav-dispersjonslinse
  • – 1 ultra-høy-brytningsindekslinse

Asfæriske (ASPH) linser reduserer størrelse og vekt, og forhindrer effektivt sfærisk aberrasjon og forvrenging.

En linse med ekstra-lav-dispersjon (ED) retter opp kromatisk aberrasjon for å gjengi skarpe, høykontrastbilder med klare farger fra hjørne til hjørne.

En ultra-høy-brytningsindekslinse (UHR) forbedrer optisk ytelse, reduserer størrelse og vekt, og oppnår en enhetlig, enestående bildekvalitet fra midten til kantene av bildet.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 85
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 77
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 16
Lengde Objektiv (mm) 99,6
Lengste brennvidde 35
Nærgrense i cm 25
Objektivfatning L-fatning
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Panasonic
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 500
Værtettet Nei


Produsentens varenrS-R1635E
65379