Joby Swing Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Elektronisk slider-bevegelse

Joby Swing

Elektronisk slider-bevegelse

1 498,-
2 stk. Nettlager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Butikklager, Stjørdal
  • 2Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

JOBY Swing - Elektronisk slider; en bærbar enhet for bevegelseskontroll som gir frihet til å lage unikt innhold.

Bevegelseskontroll for å lage mobilt innhold

  • Kompakt, lett, robust og reisevennlig
  • Passer perfekt med GripTight one mobilfeste og tilt swivel 1K
  • Kan monteres på alle stativer i full størrelse via ¼"-20
  • Bluetooth-kompatibel via JOBY motion-appen

JOBY Swing, den bærbare glidebryteren for mobiler, er et brukervennlig produkt for skapere som ønsker å legge til en unik bevegelseskontroll til mobilinnholdet sitt.

Designet er utviklet i samarbeid med geniene innen bevegelseskontroll, Syrp Lab. Swing, det innovative produktet, styres via en app og gir en jevn lineær bevegelse. For skapere åpner dette for muligheten for å kunne lage tidsforløp i bevegelse, videoer uten store anstrengelser og polerte videoer av b-roller. Den kan også kobles til mobilen via Bluetooth, noe som gjør det enkelt og greit å redigere og dele innhold.

Swing passer perfekt med JOBYs mobilfeste, tilt-swivel og valgfrie stativ. Bare fest telefonen og plasser deretter en GorillaPod 3K eller 5K på et stabilt sted. Etter det er det bare å begynne å lage fantastisk innhold. Hvis et stativ i full størrelse er å foretrekke, er Swing også enkelt å montere med JOBY RangePod smart (mobilfester og stativer selges separat).

Via den medfølgende laderen med USB-C-uttak lades Swing fulladet på kun 150 minutter, noe som gir tre timers batteritid.

Swing har et lineært bevegelsesområde på 38 cm og for å lette monteringen har den innebygget vater. Swing tåler opptil 600g, noe som betyr at det er enkelt å feste en mobil til et vippeledd 1K og GripTight ett mobilfeste, via et ¼"-20 feste for å få maksimal utnyttelse av funksjonene.

Når Swing ikke er i bruk, kan den enkelt foldes sammen til en kompakt og fleksibel enhet. Den er også slitesterk og laget for å brukes på farten.

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Lengde sammenslått (cm) 32
Merker Joby
Produktkategori Slider
Produkttype Slider
Type
  • Bordstativ
  • Fleksibelt ministativ
Type klemme Mobilklemme
Vekt stativ (kg) 0,6


Produsentens varenrJB01642-BWW
2 141,-
Varenr146287
Leveres på bestilling