Gitzo GT4543LS Systematic Tripod Ser. 4

Carbon, 4 ledd. Vekt 2,38 kg Max 1,58m

15 498,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
1 stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

Gitzo stativ Systematic, serie 4 lang, 4 seksjoner

  • Stiv serie 4, lang versjon, 4-delt karbonfiberstativ
  • G-Lock Ultra for sikker benlås og rask håndtering
  • Stor allsidighet takket være et stort utvalg av tilbehør
  • Det øvre benet med 37 mm diameter sikrer ekstrem styrke
  • Nye bredere og justerbare føtter for uslåelig stabilitet 

Gitzo GT4543LS Serie 4 Systematic Long er et kraftig, 4-seksjons, profesjonelt karbonfiberstativ designet for sikker støtte for lange objektiver og tunge kameraer. Den gir en perfekt kombinasjon av høyde, letthet, pålitelighet og kompromissløs stabilitet. Gitzo er ikke bare de sterkeste og mest stabile stativene, Systematic-familien setter også standarden når det kommer til modulære stativer.
GT4543LS støpejernsspindelen kan åpnes og lukkes, slik at hvert stativ kan konfigureres med en topplate, stativ eller glidende midtsøyle, videoskål for halvkule, utjevningsbase eller annet Systematic tilbehør.

GT4543LS veier 2,38 kg og tåler en imponerende nyttelast på 25 kg. Den strekker seg fra så lite som 10 cm opp til 158 cm og brettes til 61 cm. En svært pålitelig, allsidig løsning som er enkel å ta med overalt. Dette stativet har Gitzos Carbon eXact-rør med G-Lock Ultra svinglås som låser bendelene stabilt og beskytter dem mot smussskader. Nye, ultrastabile, utskiftbare føtter gjør dette stativet enda sikrere. Easy Link-braketten gir økt allsidighet og ergonomi, og gjør det mulig for brukeren å koble til et bredt spekter av tilbehør, som Manfrotto-armer, LED-lys, skjermer, etc.

Med en øvre bendiameter på 37 mm er den lange, 4-seksjons GT4543LS både mer robust og mer kompakt (den øvre spindelen er delt med Series 3-modeller) og tilbyr et perfekt lukket lengde/høyde-forhold - selv uten midtsøyle. Den erstatter GT4542LS.
Dette er et veldig populært valg for profesjonelle som trenger et pålitelig stabilt stativ, for tyngre profesjonelle kameraer med lengre linser, som er enkle å bære og oppbevare. 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Lengde sammenslått (cm) 61
Maks høyde på stativ (cm) 158
Materiale stativ Karbon
Merker Gitzo
Minimum høyde stativ (cm) 10
Produktkategori Fotostativ
Produkttype Profesjonell
Seksjon diameter (mm) 25,3/29/32,9/37
Seksjoner 4
Største belastning stativ (kg) 25
Type Trebens fotostativ
Vekt stativ (kg) 2,38


Produsentens varenrGT4543LS