508415

Ambient QP580 QuickPole 5 Boompole

81 til 310cm Carbon Fiber Uten Kabel

7 679,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

2 498,-
Varenr161404
Leveres på bestilling
5 500,-
Varenr143200
Leveres på bestilling
5 910,-
Varenr142415
Leveres på bestilling
618,-
Varenr136654
Leveres på bestilling

Ambient Recording QP580 QuickPole 5 karbonfiber Uten kabel


En 5-seksjonsbomstang som tilbyr den ultralette vekten til Ambients QXS-staver og stabiliteten til QP-seriens bommer. QP580 strekker seg fra 81 til 310cm

QP sin design har et rør laget av en spesialtilpasset karbonfiberblanding med UHM-fiberlag og anti-vrimekanismer som bruker takkinger i stedet for retensjonsstifter, noe som gir imponerende stabilitet og uanstrengt vedlikehold. Ytterligere designforbedringer gjør at QP serien kan låses og låses opp med bare en kvart omdreining og enkelt og raskt forlenges og kollapse.

Takket være den avtakbare spissen og separat tilgjengelige kabelsett, kan enkelt konfigureres for intern kabling, ingen lodding nødvendig.

Lett og solid:
Ambients serie 5-bompoler kombinerer de beste egenskapene til deres QXS- og QP-serier takket være deres nye rørteknologi, som bruker en spesiallaget karbonfiberblanding med ekstra UHM-fiberlag. Med denne teknologien blir QuickPole Series 5-bomstangen like solid som QP 4-segment-serien, mens den forblir like lett som QXS 5-segment-serien.

Enkel betjening:
På settet må du jobbe raskt. QuickPole Series 5 adresserer dette med en nøkkelfunksjon – det nye Teflon-arket pluss silikonsmurte filter som sørger for silkemyk utstrekning og sammenbrudd av bomstangen. Teleskopfunksjonen til stangen fungerer så effektivt at du vil kunne fange opp hvilken som helst lydkilde. De nykonstruerte låsene gir deg et bedre grep takket være den raffinerte riflingen og litt utvidede lengden. Ved å stille inn gjengene ytterligere, trengs det kun en kvart omdreining for å åpne og lukke låsene sikkert og raskt.

Interseksjonell vribeskyttelse:
En ny anti-vri-mekanisme bruker en innovativ serration i stedet for en festestift. Låsedelene faller automatisk på plass når du demonterer og monterer stangen for rengjøring eller vedlikehold, noe som gjør prosessen enkel.

Ettermontering av kabel
Den nydesignede spissen og separat tilgjengelige bunnenden og kabelsettet muliggjør enkel, loddefri kabel ettermontering. Bare ta av spissen, sett inn den forhåndskonfigurerte interne kablingen og plugg den inn i bakenden. Ingen muss, ingen oppstyr—nøyaktig hvordan et koblingssystem skal være.

Transportalternativer:
For sikker oppbevaring og transport av QuickPole Series 5-bomstangen, kan valgfrie vannavstøtende nylon-bomstangposer og solide PVC-bomkofferter brukes.



Maksimal lengde: 310cm
Minimum lengde: 81cm
Materiale: Karbonfiber
Gjengetype: 3/8"-16 hann
Inkludert kabling: Ingen
Antall seksjoner: 5
Justeringslås: Vrilås
Vekt 400gram

 

I Pakken:

  • Ambient Recording QP580 QuickPole Series 5 Carbon Fiber 5-Section Boompole (81 til 310cm)

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker AMBIENT
Produktkategori Lydstativ
Produkttype Bom


Produsentens varenrQP580
2 933,-
Varenr149304
Leveres på bestilling
2 318,-
Varenr149308
Leveres på bestilling