Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter Westcott Universal Mini Ring Light for mobil/desktop/nettbrett/enheter

Westcott Universal Mini Ring Light

for mobil/desktop/nettbrett/enheter

119,-Kampanjepris
299,-Ordinær pris
20+ stk. Totalt på lager
  • 4Butikklager, Bergen
  • 20+Hovedlager
  • 0Skøyen

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

Gjør telefonen, nettbrettet, den bærbare eller stasjonære datamaskinen til et miniatyrfoto- og videostudio med Universal Mini Ring Light fra Westcott, som har 36 dagslysbalanserte LED-lys som er diffust for en myk utgang. Den har tre nivåer av lysstyrke pluss en strobeeffekt. Med en strålevinkel på 120° vil dette lyset forbedre bilder og videoer tatt i lite lys, eller legge til fylllys til innhold som er tatt under mer normale forhold. Den polstrede klemmen passer på enheter opp til 1,52 cm tykke, og batteriet holder i opptil 30 minutter ved full effekt og kan lades på en time med en 1A-lader. Inkludert er en USB-ladekabel.

Fang selfies, snaps og mer

Gjør telefonen, nettbrettet, den bærbare eller stasjonære datamaskinen til et mini-foto- og videostudio med dette påklippte LED-ringlyset. Denne kompakte lyskilden er utstyrt med 36 dagslyslysdioder som er diffust for myk ytelse. Mini Ring Light har tre lysstyrkenivåer, pluss en strobeeffekt. Dette er et godt tilbehør for å ta bilder av høy kvalitet, bilder og videoer for sosiale medier, telekonferanser, makeup-touch-ups og mer.

Brukervennlig universell design

Mini Ring Light festes ganske enkelt til din foretrukne enhet opp til 1,52 cm dyp med det integrerte polstrede klips'et. Med et innebygd oppladbart litiumionbatteri avgir dette tilbehøret lys i opptil 30 minutter på en lading. Det er oppladbart med inkludert USB-ladekabel.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Westcott
Produktkategori LED-lys
Produkttype Led


Produsentens varenr4350
189695