659456 659456 659456

Tilta Full Camera Cage for BMCC 6K

For Blackmagic Cinema Camera 6K - Black

1 599,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
4 stk. Leverandørlager

TILTA Full Camera Cage for BMCC 6K - Black

Tilta introduserer den redesignet kameraburet for Blackmagic Cinema Camera 6K.

Dette kameraburet for BMCC 6K (Full Frame) gir et beskyttende bur for kamerakroppen og lar brukere feste ulike tilbehør for å forbedre kameraets funksjonalitet.

Denne oppdaterte versjonen har en toppplate som perfekt justerer seg med 1/4"-20-sporet på toppen av kamerahuset i fullformat, som for øyeblikket ikke er kompatibel med Tiltas forrige versjon av dette buret.

Det nye designet har også to skruer for å feste buret til bunnen av kameraet, noe som skaper et utrolig sikkert trepunktskontakt.

Dette komplette buret tilbyr flere 1/4"-20-spor med lokasjonspunkter, cold shoe-fester, en Arri-kompatibel rosette og en NATO-skinne for NATO-baserte sidehåndtak og tilbehør.

Modulen på høyre sidearmen kan fjernes for å gjøre dette komplette buret om til et halvt bur, noe som gir mer fleksibilitet i situasjoner der lettere bygg er nødvendig, for eksempel ved bruk av et gimbal.

Bunnskiven gir flere 1/4"-20-monteringspunkter for å feste kameraet til ulike hurtigløsningsplater og er kompatibel med ARCA-mottakeren til DJI RS3 Pro.

Når du bruker halvt bure, kan bunnskiven forlenges for å støtte Black Magic Design Battery Grip.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Tilta
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Cage


Produsentens varenrTA-T64-FCC-B