647794 647794 647794

RETUR Tilta FX3 Lightweight Kit Sort

Cage til Sony FX3 (Black)

4 473,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Hva er returvare?

Returvarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært testet, ha ødelagt eller manglende emballasje, eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand

Garanti

Garanti og reklamasjon er det samme som kjøp av ny vare.

Merknader

Noen brukermerker på underside av cage.

Beskrivelse

 

Tilta Lightweight Kit for Sony FX3 er et beskyttende bur for kamerahuset og inkluderer relevant tilbehør for å forbedre funksjonaliteten til Sony FX3 mens den forblir lett.

Full Cage har flere 1/4"-20 spor med forskjellige lokaliseringspinner, to coldshoe-fester, en NATO-skinne for trehåndtak og avanserte sidehåndtak, samt en stangfesteport for våre enkeltstangholdere. Venstre armmodul kan fjernes for å gjøre dette fulle buret til et halvt bur. Dette gir større fleksibilitet i situasjoner hvor vekt er en faktor, for eksempel når du monterer systemet på en gimbal.

Burets bunnplate gir også flere monteringspunkter for å feste kameraet ditt til forskjellige hurtigutløserplater og er kompatibelt med ARCA-festet på RS2 monteringsplaten. Den medfølgende hurtigutløserplaten kan festes på bunnen av buret for å koble systemet til vår 15m LWS baseplate type IV. Toppmonteringsplaten fungerer også som en NATO-skinne for sidehåndtak som skal monteres på toppen av kameraet for vertikale fotograferingsbehov. Toppmonteringsplaten kan fjernes uavhengig av de andre burkomponentene, slik at du enkelt kan montere FX3s originale XLR Topphåndtak om nødvendig.

Det medfølgende Advanced Power Handle kobles til buret via en NATO-jernbaneforbindelse på venstre side. Dette håndtaket lar deg styre tilbehør og kontrollere run/stop på FX3 via en medfølgende kabel.

Dreiehåndtaket og den ekstra håndstroppen muliggjør komfortabel og fleksibel bruk av Sony FX3. Den medfølgende HDMI-kabelklemmen og HDMI-adapter for hann til hunn lar deg feste HDMI-kabelen til kameraburen.

 

Pakken Inneholder:

  • Fullt kamerahode for Sony FX3
  • Tiltaing Advanced Left Side Handle Attachment Type VI
  • Tiltaing Advanced Side Advanced Power Handle with Run/Stop (F570 Battery)
  • Avansert kabelhåndtak/sidekabel for Sony a6/a7/a9-serien (RS-TA3-SYA)

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Brukt
Merker Tilta
Modell Tilta FX3 Lightweight Kit Sort
Produktkategori Brukt
Produkttype Returvare