635051 635051 635051 635051 635051 635051 635051 635051 635051

Sony ECM-S1 Trådløs Streaming Mikrofon

5 544,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Sony ECM-S1 trådløs strømmemikrofon - Utviklet for strømming og podkastproduksjon

Taleopptak med naturtro stemmegjengivelse og ingen forsinkelser gjør ECM-S1 til den beste mikrofonen for strømme- og podkastinnhold. Den leveres med et popfilter og et stativ, og den kan også festes til en mikrofonarm med et skruefeste i et studiooppsett. Koble den direkte til en PC via USB eller via mottakeren på kameraet, og begynn å fortelle morgendagens historier.

Klare lydopptak i alle situasjoner
ECM-S1 har også digital lydteknologi fra Sony som gir deg en unik opptaksfunksjon. Fjern omgivelsesstøy på opptaksstedet med støyreduksjonsteknologi. Endre retningsinnstillingen for lydopptak fra retningsuavhengig til ensrettet eller stereo, slik at du får topp lydkvalitet i alle studiosituasjoner.

Strøm fra hvor som helst
Med ECM-S1 kan du strømme fra hvor som helst ved å montere mottakeren på et kamera, koble den til med kabel via USB og koble til mikrofonen via Bluetooth. Med batteritid på tre timer, rekkevidde på opptil 150 m og lite lydforsinkelse kan du ta med deg podkastoppsettet ditt hvor som helst eller forbedre oppsettet ditt hjemme med færre kabler.

Brukervennlig fra første stund
ECM-S1 er utformet slik at du aldri trenger en tredjepartsapp eller -programvare til å kontrollere lyden. Få direkte tilgang til lyd- og hodetelefonnivået på mikrofonen, overvåk lydnivået med en tilknyttet lydlampe, og kontroller retningsinnstillingen og støyreduksjonsfunksjonene med direktebrytere. Ha kontroll på lyden til enhver tid med ett enkelt trykk.

Kompakt og elegant design
ECM-S1 er utformet med tanke på skapere som lager direktesendt innhold. Den er kompakt og lett, slik at den enkelt kan skjules under direktesendinger eller når den er montert på de fleste armfestetilbehør, uten nyttelastbegrensning. Det elegante designet med en matt svart overflate passer inn i alle studiooppsett og podkastserier, uten å trekke oppmerksomheten bort fra innholdet.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Sony
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Studio/USB


Produsentens varenrECMS1.CE7