Sony Tough SD 128GB SF-M UHS-II R277 W150 V60 Sony Tough SD 128GB SF-M UHS-II R277 W150 V60

Sony Tough SD 128GB SF-M

UHS-II R277 W150 V60

1 948,-
8 stk. Totalt på lager
  • 5Butikklager, Bergen
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Welcome to Alpha

Nå kan du få 1000,-* kroner i rabatt på ditt neste objektivkjøp av Sony hos Foto.no.

Sony lanserer den svært robuste og raske SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon.

SD-kortene i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon er ideelle når du tar bilder i utfordrende omgivelser. De er laget for en rekke ulike yrkesfotografer, videografer og hobbyfotografer og er robuste nok for de mest ekstreme opptakene. Med bunnsolid pålitelighet og høy hastighet får du all ytelsen du trenger for å fange inn øyeblikkene. 

IP68-vann- og -støvtett

Kortene i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon kan senkes ned i vann til 5 meters dybde i opptil 72 timer og er fullstendig støvtette. Det gir komplett beskyttelse for fotografering under alle forhold.   

Verdens mest robuste design i én del

Med det nyskapende designet i én del og de svært robuste materialene gir kortene i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon profesjonelle og fotoentusiaster sikkerhet og beskyttelse uansett hvor de tar bilder. 

Et design uten deksel og skrivebeskyttende bryter

De nye kortene i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon har ikke de sårbare kontaktrillene og den skrivebeskyttende bryteren som finnes på konvensjonelle SD-kort – deler som lett går i stykker, og som kan forhindre skriving.

Hastighet du kan stole på.

Uansett om du er en yrkesfotograf som tar høyoppløselige stillbilder, en videograf som jobber med en dokumentar i 4K, eller en hobbyfotograf som utforsker øde landskap, har disse minnekortene hastigheten du trenger for å fange det inn. Bufferen kan tømmes raskt etter seriefotografering og innholdet overføres effektivt til en datamaskin.

De er laget for å være robuste med et beskyttende skall og design uten riller for fotografering i de tøffeste omgivelsene og mest utfordrende forholdene. Raske lese- og skrivehastigheter gjør disse kortene ideelle for et bredt utvalg av stillbilder og 4K-videoopptak.

  • TOUGH-spesifikasjon med knuse- og støtbestandig design
  • Et design uten deksel og en skrivebeskyttende bryter forbedrer påliteligheten og reduserer faren for at kortet skal brekke
  • IP68-støvbestandighet og -vanntetthet
  • Få en rask lesehastighet på opptil 277 MB/s og en skrivehastighet på opptil 150 MB/s
  • SD Scan Utility kontrollerer tilstanden til kortet ditt og gir deg beskjed hvis du må bytte det ut

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Kapasitet 128GB
Overføringsteknologi UHS-II
Pakning 1 stk.
Produktkategori Minnekort
Produkttype SD
Produsent Sony
Type Secure Digital


Produsentens varenrSFM128T.SYM
226485