Sirui Traveler VC Karbon Tripod Videostativ m/VA-5 videohode. Arca Swiss Sirui Traveler VC Karbon Tripod Videostativ m/VA-5 videohode. Arca Swiss Sirui Traveler VC Karbon Tripod Videostativ m/VA-5 videohode. Arca Swiss Sirui Traveler VC Karbon Tripod Videostativ m/VA-5 videohode. Arca Swiss Sirui Traveler VC Karbon Tripod Videostativ m/VA-5 videohode. Arca Swiss Sirui Traveler VC Karbon Tripod Videostativ m/VA-5 videohode. Arca Swiss Sirui Traveler VC Karbon Tripod Videostativ m/VA-5 videohode. Arca Swiss

Sirui Traveler VC Karbon Tripod

Videostativ m/VA-5 videohode. Arca Swiss

3 780,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Sirui Traveler VC Aluminium Tripod

Bena kan brettes opp 180°, noe som betyr at stativet kan slås sammen til en høyde på 63,5 cm. Hvert ben er laget av 4 seksjoner med 3 forseglede vridelåser. Gummiføttene sørger for at stativet er stabilt på alle overflater.

Fleksible arbeidshøyder - Trekk midtsøylen opp eller ned for å justere arbeidshøyden eller reverser den for en ultra lav vinkel og makrobilder.

Konvertér enkelt det avtakbare beinet til en monopod ved behov.

Koble til et videotilbehør via den medfølgende 1/4"-20 tilbehørsfestet. Og med de medfølgende rustfrie metallpiggene, står du stødig på mykere underlag.

Stativet har halvautomatiske knapper for justering av benvinkler og vridning av benlåser og for å justere spredningen og lengden på beina.

Sirui VA-5 Professional Fluid Video Head inkludert
Væskedempet design, og intern fjærassistert motvektmekanisme, som gir ekstra støtte, jevnere vippebevegelser og beskyttelse av utstyret ditt.

Det dobbelte sikkerhetslåsesystemet forhindrer at kameraet faller av når den primære låsemekanismen løsnes.

For å gjøre horisontal justering av hodet ekstra enkelt, er det to boblenivåer - ett på bunnen av hodet for å justere stativet og ett på toppen av videohodet for å justere kameraet.

Traveler VC er perfekt for bruk med kompakte speilreflekskameraer og videokameraer som veier opptil 3 kg. Den inkluderer en TY-70A hurtigutløserplate og er kompatibel SIRUI TY-plater med Arca-Swiss standard.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Lengde sammenslått (cm) 63,5
Maks høyde på stativ (cm) 166,5
Materiale stativ Karbon
Merker Sirui
Minimum høyde stativ (cm) 48
Produktkategori Tripod
Produkttype Videostativ
Seksjoner 4
Største belastning stativ (kg) 8
Type Trebens videostativ
Vekt stativ (kg) 1,59


Produsentens varenrTRAVELER VC
215064