Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN Contemporary

Sigma fp kamerahus + 45mm f/2.8 DG DN

Contemporary

25 289,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
0

Fotografering av nattehimmelen

Dette objektivet yter nattehimmelen rettferdighet.

Sammenlign det elegante cineoptimaliserte kameraet med et like lunt objektiv, bundelen Sigma fp speilløst kamera med 45mm objektiv; fp fullkarms kamerahus og normalobjektivet, L-mount 45mm f/2.8 DG DN Contemporary objektiv.

Sigma fp speiløst digital kamera

Sigma fp leverer funksjonalitet med høy spesifikasjon for stillbilder og video i en ekstremt kompakt kropp som veier under ett kilo. Drevet av en full-frame 24,6MP BSI Bayer CMOS-sensor, 14-biters fargedybde, elektronisk bildestabilisering, og Leicas L-mount-objektivgrensesnitt, gir fp og dens helelektroniske lukker en maksimal oppløsning for raw og JPEG-filer på 6000 x 4000 og en fotograferingsfrekvens på 18 bilder per sekund, mens fokuseringssystemet bruker kontrastdeteksjon og en 49-punkts valgmodus for AF-måleavstand, samt ansiktsgjenkjenning, øyescanning og fokuseringstopp.

En basefølsomhet på ISO 100-25600 kan utvides til ISO 6-102400, og dens videoopptaksmuligheter gir mulighet for UHD 4K-opptak på opptil 30p, mens Full HD-opptak kan tas opp til 120p. For raw videodata støttes 12-biters CinemaDNG-ekstern innspilling. For å hjelpe skyttere med å finjustere videoinnholdet, er Sigmas "Teal and Orange" -modus inspirert av fargeklassifiseringsteknikkene i Hollywood og skaper høy kontrast mellom oransje farger, som finnes i menneskets hudtoner, og fliser (cyanblå), som deres komplement. For at brukere lett kan bytte mellom stillbildemodus og videomodus, er det en bryter på toppen av kameraet.

Også tilgjengelig for videofotografer i en "Director's Viewfinder" -funksjon, som gjør det mulig å simulere forskjellige synsvinkler og hvordan et bilde ser ut i et cine kamera. Den støtter kameraer som ARRI ALEXA LF ??og RED MONSTRO 8K, så vel som andre ofte brukte digitale kameraer, filmkameraer og anamorfiske objektiver.

Komponer og gjennomgå bildene dine med en 3,15-tommers LCD-berøringsskjerm på 2,1 m, og media fanges internt til et UHS-II SDXC-kortspor. Takket være en effektiv kjøleribbe og en 42-punkts tetning for støv- og sprut-isolering, fp vil fungere godt for lange timer med bruk i et bredt spekter av miljøer. Hvis du trenger å koble til eksterne periferiutstyr, er finner du også en USB 3.1 Gen 1 Type-C-port og en mikro-HDMI-port på kameraet.

Sensor i fullformat

Utstyrt med en bakbelyst, 35 mm Bayer-sensor i full ramme med 24,6 effektive megapiksler, er Sigma fp i stand til å ta stillbilder og bevege bilder i høy oppløsning.

Robust og lett aluminiumsdel

Et kamerahus dekket med støpt aluminium foran og bak hjelper til å sikre robusthet og varmeavledning samtidig som kroppsvekten holdes lett.

Stor kjøleribbe

Det er designet og inspirert av de som brukes på profesjonelle cine-kameraer, og det er montert en kjøleribbe i stor størrelse mellom LCD-skjermen og kamerahuset. Kombinert med et varmeavledningsbelegg påført den ytre overflaten, oppnår Sigma fp meget effektiv varmeavledning. Det hjelper til med å forhindre overoppheting ved høye temperaturer eller i lange timer med bruk.

Støv- og sprutsikkert

Sigma fp er beskyttet med støv- og sprutsikker forsegling på totalt 42 punkter over kamerahuset. Når det kombineres med et støv- og sprutsikkert objektiv, er Sigma fp i stand til å skyte i regn, sandstorm og andre utfordrende forhold.

Samme skruegjenger for stroppbeslag og stativ

Sigma fp er utstyrt med 1/4"-20 gjenger for både stroppholderen på hver side av kroppen og for et stativ. Dette gir større frihet i hvordan man bruker kameraet, fra å montere det på et stativ i portrettretning med festingen fjernet, til å feste en stropp for bruk i stående retning etter at du har skrudd festingen inn i hullet på sokkelen.

Elektronisk lukker

Lukker-sjokk, lyd og etterslep: dette er ulempene med mekaniske skodder. Sigma fp er designet for å minimere dem i jakten på et system for å tilpasse seg en rekke forskjellige opptaksscener. Skyting som krever presisjon der selv den minste risting skal elimineres; skyte uten å ødelegge stemningen på scenen; og skyting med god respons, uten å miste skuddet ditt. Denne typen fotografering vil åpne unike horisonter i videooppretting. Videre gjør fraværet av en mekanisk lukker Sigma fps kamerastruktur enklere, noe som igjen forbedrer påliteligheten som kamera.

"Teal and Orange" fargemodus

Fargegradering er en prosess for å endre fargen på en video og er et viktig skritt i filmskaping som vil endre "stemningen" til en film eller andre typer arbeid. En stil i fargeklasse som har blitt mye brukt i Hollywood-filmer har inspirert en ny fargemodus introdusert i Sigma fp, kalt "Teal and Orange." Denne fargemodusen handler om å skape høy kontrast mellom oransje farger, som finnes i menneskets hudtoner, og flis (cyanblått), som er deres komplement, for visuelle bilder som er veldig livlige og dypt dramatiske. Det kan brukes både i stillbildemodus og cine-modus.

Fyllys

En funksjon som tidligere bare var tilgjengelig i Sigma Photo Pro, Sigmas egenutviklede programvare for programvareutvikling, Fill Light er nå blitt integrert i kroppen til Sigma fp. Bruk av Fill Light tillater justering av lysstyrken til et bilde ved å legge til ekstra lysenergi i skyggeområdene uten å endre eksponeringen av høydepunktregioner. Dette gir større kontroll med å produsere et bilde med flotte detaljer, selv med områder som er vanskelige å kontrollere ved å bruke eksponeringsjusteringsinnstillingene. Justeringsområdet, som tidligere var ± 2,0, er utvidet til ± 5,0, noe som gjør det mulig å finjustere lysstyrken enda mer.

Tonekontroll og fargemodus

Menykontrollen har nå et manuelt innstillingsalternativ i tillegg til de to autoalternativene som er tilgjengelige i tidligere modeller (Strong / Mild), som lar brukerne justere tonekurven av seg selv. Sigma fp har også en "effekt" -glidebryter i fargemodusmenyen. Den kan brukes til å stille inn styrken til en effekt som skal brukes i 11 nivåer, fra -5 til 5, noe som muliggjør finjustering av fargemodus. I tillegg gir "TONE" og "COLOR" knappene hurtig tilgang til tonekontrollen og fargemodusmenyene. Med disse forbedrede funksjonene og en rekke betjeningselementer, gjør Sigma fp det enkelt og enkelt å lage et bilde, i kamera med flotte detaljer, det være seg stillhet eller video.

HDR-skyting

HDR-fotograferingen drar fordel av en elektronisk lukker for å ta flere bilder av forskjellige eksponeringer (3 bilder for stillfoto og 2 bilder for video) på en gang, som deretter kan slås sammen til et enkelt bilde eller video med et større dynamisk område som ikke kunne er oppnådd i vanlig skyting.

Avsnitt

Sigma fp kommer med en funksjon for å lage "Cinemagraphs", som er animerte GIF-er som er en hybrid mellom stillfotografering og video. Med denne funksjonen er Sigma fp i stand til å skape unike bilder, der deler av et stillbilde fortsetter å bevege seg, i kameraet.

Ansikts- / øyegjenkjenning AF

Ansikts- / øyegjenkjenning AF-funksjonen lar Sigma fp automatisk fokusere på øynene til et menneske. Det kan bringe øyne på modellen i fokus umiddelbart og presist, selv når du fotograferer portretter ved hjelp av et objektiv med stor diameter med en liten dybdeskarphet.

Fokus Peaking

Fokus-toppfunksjonen fremhever kantene på delene av en scene som er i fokus i en bestemt farge. Det er designet for å hjelpe med å fokusere objektivet manuelt.

L-Mount

L-Mount er en montering optimalisert for speilløse kameraer, preget av en kort flensbrennvidde, stor diameter og forbedret holdbarhet. Som et L-Mount-kamera kan Sigma fp brukes med forskjellige L-Mount-objektiver som tilbys av Leica, Panasonic og Sigma.

Støtter innspilling av raw videodata

Bortsett fra profesjonelle kinokameraer, støtter Sigma fp ekstern innspilling i 12-biters CinemaDNG-format. Med opptil 4K UHD-opptak med 24 bilder per sekund produserer den videodata som kan brukes selv i filmskaping. Den støtter også All-I (All-Intra) -opptak, som gjør det mulig å opprettholde høy bildekvalitet samtidig som filstørrelsen reduseres, slik at lysdata er tilgjengelig for opptak og redigering.

Søker

Sigma fp har en "Director's Viewfinder" -funksjon som lar brukeren simulere forskjellige synsvinkler og hvordan et bilde ser ut på cine-kameraer. Den støtter kameraer fra større produsenter som vanligvis brukes i filmskaping. Den støtter ikke bare store formatkameraer som ARRI ALEXA LF ??og RED MONSTRO 8K, men også filmkameraer og anamorfe linser.

Kompabilitet

ARRIs ARRICAM / ARRIFLEX, ALEXA LF ??/ ALEXA Mini LF, ALEXA SXT, ALEXA Mini, AMIRA, ALEXA 65 og ALEXA XT; Sonys VENICE; og REDs MONSTRO 8K, HELIUM 8K, DRAGON 6K, EPIC MX 5K, og GEMINI 5K.

Funksjoner som kan sammenlignes med Pro Cinema Camera

Sigma fp sin Cine-modus kommer med en rekke spesielle funksjoner som kan sammenlignes med de fra profesjonelle kinokameraer. Fra lukkervinkeldisplay og bølgeformdisplay for eksponering og fargeinformasjon til sebra-mønster, det kommer med funksjonene og skjermdisplayene som kan brukes på samme måte som med vanlig kinoutstyr.

UI-optimalisert for forskjellige fotograferingsmodi

Ved å bevare den særegne "følelsen" av Sigma-kameraer, inkludert ringer og QS (Quick Set) -knapper, har Sigma fp spesialdesignede operasjonssystemer og skjermer for still- og Cine-modus. Når det dreier seg om en spesiell bryter, kan den bevege seg frem og tilbake mellom de to modusene. Dette presenterer en skyteopplevelse som går utover grensene for tradisjonelle kameraer som er designet enten for stillbilder eller videoer.

Sigma 45mm f / 2.8 DG DN Samtidslinser til Leica L

Den raske og allsidige Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary objektivet er designet for full-frame Leica L-montering speilfrie kameraer, og er en primær i normal lengde som optimaliserer størrelse og vekt samtidig som den gir spesielt glatt bokeh med avrundet fokus høydepunkter både i forgrunnen og bakgrunnen. Kombinert med sin evne til å myke periferien til uskarpe bilder samtidig som den forbedrer det tredimensjonale inntrykket av et objekt, gjør den minimale fokuseringsavstanden på 9,5" den til å være øyeblikksbilder til bilder på bordet, eller bilder hvor du ønsker å gjøre motivet ditt skiller seg ut.

Selv om manuell fokus er tilgjengelig, er dette objektivet utstyrt med en trinnmotor som muliggjør jevn, høyhastighets autofokusering som er spesielt stille enten du bruker funksjoner som ansikts- / øyeoppdagelses-AF eller under videoopptak. En avrundet syvblads membran bidrar til den jevne bokeh, og en linsedeksel er inkludert, som kan beskytte frontelementet i tillegg til å forhindre at bortkommen lys forårsaker bluss.

  • Som en del av Contemporary-linjen i Sigmas Global Vision-serie, er dette objektivet designet for å oppnå en balanse mellom komfort og ytelse, og gir en kompakt, lett konstruksjon og allsidig håndtering med bemerkelsesverdige optiske attributter.
  • Dette førsteklasses objektivet i normal lengde er designet for full-frame Leica L-montering speilfrie kameraer. Den er også egnet for APS-C-modeller der den gir en ekvivalent brennvidde på 68 mm.
  • Optisk design kontrollerer sfæriske avvik for å tåle store, myke, avrundede bokeh, mens de forbedrer det tredimensjonale inntrykket av motivet.
  • Konstant f/2.8 maksimal blenderåpning er godt egnet for arbeid under tilgjengelige lysforhold og gir større kontroll over dybdeskarpheten.
  • En trinnende AF-motor fordeler både fotografer og videografer med sin raske, presise og nesten lydløse ytelse. Manuell fokuskontroll kan også velges.
  • Avrundet syvblads membran bidrar til en jevn og behagelig bokehkvalitet.
  • Bajonettfestet er konstruert i messing for å sikre nøyaktighet og holdbarhet. I tillegg er gummitetting integrert i monteringsdesignet for å gjøre det støv- og sprutbestandig.

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 1
Berøringsskjerm Ja
Cropfaktor 1.0x
Eksponerings kompensasjon -5 til +5 EV
Farge Sort
FTP Nei
Fullformat Ja
GPS Nei
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Nei
Hovedkategori Fotokamera
Innebygd blits Nei
Kamerafatning L-fatning
Korteste lukkertid 1/8000
Megapiksler 24,6
Merker Sigma
Mikrofoninngang Nei
Minnekorttype Secure Digital
Modell FP
NFC Nei
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Entusiast
Sensorstørrelse Fullformat
Støtsikkert Nei
Videooppløsning 3840x2160
Vribar skjerm Nei
Værbeskyttet Nei
Wi-Fi Nei


Produsentens varenrA1A900
33 489,-
Varenr138319
På lager
1
21 789,-
Varenr123360
Leveres på bestilling
31 050,-
Varenr138309
Leveres på bestilling
32 252,-
Varenr138310
Leveres på bestilling
31 159,-
Varenr138311
Leveres på bestilling
33 674,-
Varenr138312
Leveres på bestilling
27 589,-
Varenr138313
Leveres på bestilling
8 999,-
Varenr122742
På lager
1
1 412,-
Varenr139472
På lager
6
1 028,-
Varenr145515
På lager
5
747,-
Varenr107999
Leveres på bestilling
2 527,-
Varenr139473
Leveres på bestilling
19%
Sony SF-G Tough Series SDXC 128GB UHS-II R300 W299 V90Sony SF-G Tough Series SDXC 128GB UHS-II R300 W299 V90
3 089,-
3 795,-
Varenr114295
Bestilt, ukjent leveringstid
16 999,-
Varenr122737
Leveres på bestilling
17 989,-
Varenr120353
Leveres på bestilling
9 289,-
Varenr122745
Leveres på bestilling
6 590,-
Varenr120351
Leveres på bestilling
6 389,-
Varenr122748
Leveres på bestilling
828,-
Varenr155044
Leveres på bestilling
499,-
Varenr106639
Ikke på lager
216,-
Varenr131631
Leveres på bestilling
8 873,-
Varenr138317
Leveres på bestilling
134,-
Varenr140241
Leveres på bestilling
828,-
Varenr155045
Leveres på bestilling
306,-
Varenr155038
Ikke på lager
1 379,-
Varenr155047
Leveres på bestilling
799,-
Varenr132486
Ikke på lager
971,-
Varenr145507
Ikke på lager
1 799,-
Varenr145510
Leveres på bestilling
647,-
Varenr145511
Leveres på bestilling
4 483,-
Varenr151821
Leveres på bestilling