Sigma 14-24mm F/2.8 DG DN ART L-mount

Sigma 14-24mm F/2.8 DG DN ART

L-mount

17 985,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

0

Fotografering av nattehimmelen

Dette objektivet yter nattehimmelen rettferdighet.

0

Sigma instant saving

Spar penger på Sigma-objektiver.

Sigma 14-24mm F/2,8 DG DN ART - en profesjonell vidvinkelzoom med høy lysstyrke!
Sigma 14-24mm F2.8 DG DN er et nyutviklet objektiv for speilløse systemkameraer (fungerer like bra på APS-C kameraer). Dette innebærer at objektivet har fått en mer kompakt design og en mye høyere optisk ytelse. Sigma 14-24mm F2.8 DG DN er for deg som fotograferer landskap, astro, interiør, arkitektur, action/sport eller som filmer og ønsker å ta kule bilder i spennende vinkler.

Fordeler

 • Optimalisert for spelløst systemkamera
 • Høyoppløselig optikk som gir utmerket skarphet og detaljer
 • Bred bildevinkel kombinert med høy lysstyrke
 • Konstant lysstyrke gjennom hele zoomen
 • Ny coatingteknologi: Nano Porous Coating
 • Bakre holdere for filter

Vidvinkel gir deg større muligheter

Den brede vidvinkelen lar deg fange mye i bildene dine og skaper gode følelser i bildene. Vidvinkelobjektiver brukes ofte til å fotografere interiør og innendørs hvor plass er ofte begrenset, samt arkitektur og interiørbilder. Populære bruksområder er også landskapsfotografering hvor du vil få mye natur på bildene samt sportsbilder på nært hold for å få en intim og actionfylt følelse i bildene. 

Fleksibel med en zoom

Takket være zoomen kan objektivet håndtere mange forskjellige situasjoner. Noen ganger kan 14mm være i bredeste laget, og da er det lett å zoome raskt inn for å redusere synsvinkelen. Dette betyr også at du ikke trenger å beskjære bildene dine fra 14 mm og dermed opprettholde maksimal bildekvalitet. Zoomen lar deg forbli i samme posisjon, men får likevel forskjellige utsnitt. 

Høy lysstyrke i alle moduser

Den høye lysstyrken i hele zoomområdet gjør det enkelt å fotografere selv når det er mindre lys, som om natten eller i dårlig belyste lokaler. Takket være den konstante lysstyrken endres ikke eksponeringen hvis du zoomer inn, noe som virkelig letter arbeidet i stressende situasjoner når du bruker kameraet i manuell modus.

Avansert optisk glass og Nano Porous Coating for maksimal bildekvalitet

Objektivet inneholder avansert optisk glass og en ny beleggsteknikk kalt "Nano Porous Coating (NPC)". Belegget gir objektivet et bedre anti-reflekterende egenskaper, beskytter mot riper og gjør at overflaten er, til en viss grad, fuktighet- og vannavstøtende. I objektivet er det både FLD- og SLD-linser for å minimere kromatisk aberrasjon, strølys og får å gi bedre motlysegenskaper. Dette er en viktig egenskap for et vidvinkelobjektiv, da det ofte kan være flere forskjellige lyskilder i en ramme i kombinasjon med store objektivelementer hvor lyset lett kan reflekteres.

Rask autofokus med støtte for ansikts-/øye-prioritet

I tillegg gjør trinnmotor at autofokusen blir rask og stille. Fotograferingen blir veldig behagelig og du kan være sikker på at autofokusen prioriterer ansikt og øyne selv i videoopptak.

Et objektiv for tøffe miljøer

Objektivet har også en støv- og sprutbestandig struktur, sammen med et vann- og oljeavvisende belegg på forsiden av objektivet. Derfor blir du tryggere i tøffe miljøer. Det er også en AFL-knapp på objektivet for mer praktisk fotografering.

Bakre filterholdere gir nye muligheter

Objektivet leveres med bakre filterholdere hvor du kan montere filtre fordi den buede frontlinsen ikke tillater montering av sirkulære filtre.

Leveres med:

 • Sigma 14-24mm F2.8 DG DN
 • Myk veske
 • Objektivbeskyttelse

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver
Merker Sigma
Produktkategori L Mount
Produkttype Vidvinkel


Produsentens varenr213969
58873