501236 501236 501236 501236 501236 501236 501236 501236 501236 501236 501236 501236 501236 501236

Røde NTG5 Location Recording Kit

+ Røde NTH-100 Pro Over-Ear Headphones

9 512,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

Kortere og lettere enn NTG3 og med en flatere bassrespons, lar Røde NTG5 fuktighetsresistente shotgunmikken deg fange naturlig, ufarget lyd innendørs eller ute til din neste film, TV-shot eller dokumentarprosjekt uten å måtte ta ned riggen din.

Profesjonelle funksjoner som "ultralow-støy-circuitry", en jevn respons fra "off-axis" og en tett kontrollert "low end" gjør den ideell for en rekke scenarier for location-opptak. I tillegg inkluderer den en lodden vindhette og støtdemping for pistolgrep som kan festes til en boompole for økt allsidighet.

Røde NTG5s ekstremt høye følsomhet lar den produsere robuste utgangsnivåer uten å måtte bruke ekstrem forsterkning på mikrofonforforsterkeren. Sonisk gir NTG5 akustisk gjennomsiktighet på grunn av sine banebrytende sirkulære akustiske porter, mild økning i høye frekvenser og rumble-reduserende demping av lave bassfrekvenser. Bryter- og taste-fri design lar deg raskt sette opp og fokusere på lyden i stedet for å fikle med forskjellige mikrofoninnstillinger. RF-bias teknologi og konformt belegg sikrer pålitelig ytelse selv under utfordrende forhold.

Designet for å motstå ugunstige miljøforhold

Når arbeidet ditt tar deg utendørs, vil du ofte møte på fuktighet og kondens, noe som kan føre til at mange mikrofoner feiler. NTG5s RF-bias-teknologi og konformt belegg gir utmerket motstand mot fuktighet, kulde og støv, slik at du kan fange lyd av høy kvalitet under normale og ugunstige miljøforhold.

Broadcast-kvalitet lyd

NTG5 ble konstruert for gjennomsiktighet og bruk under alle værforhold. Kombinasjonen av NTG5s 8" (20cm) lange kropp, revolusjonerende sirkulære akustiske porter og superkardioid polært mønster gir fokusert "on-axis" retning, jevn "off-axis" respons og en gjennomsiktig tone med en tett kontrollert "low-end". En ultralyd "self-noise" på 10 dBA og svært følsomt kondensatorelement kommuniserer detaljert lyd ubelastet av susingen som du finner på mange rimelige mikrofoner.

Phantom Powered

Takket være sin 3-pinners XLR-utgang og kompabilitet med 48 VDC fantomkraft, er Røde NTG5 kompatibel med en rekke håndholdte lydopptakere, feltopptakere, og mixeradaptere samt innebygde forforsterker på mange videokameraer og kinokameraer. Den medfølgende korte XLR-kabelen - designet for bruk med det medfølgende pistolgrepet - har Neutrik- og Switchcraft-kontakter og en integrert strekkavlastende koblingsboks.

Ideell for håndholdt betjening eller Boompole-montering

NTG5 inkluderer PG2-R pistolgrepsjokk, som hindrer overføring av vibrasjoner til mikrofonen, og gir plass til komfortabel håndholdt betjening eller plassering på en boompole. En "mic-clip" leveres i tilfelle du trenger å feste NTG5 på et standard mikrofonstativ i et studio.

Vindskjerming og vindhette for reduksjon av vindstøy

Røde NTG5 har en vindhette for å redusere uønsket vindstøy fra vifter, varmeovner og klimaanlegg. Bytt til den lodne vindhetten når du velger å jobbe i utendørs.

RØDE NTH-100

RØDE NTH-100 er profesjonelle over-ear-hodetelefoner med meget god lydkvalitet, superkomfortable å bruke og med ikonisk design.

RØDEs første satsing på hodetelefoner er selvsagt en stor sak. RØDEs team har jobbet hardt i mange måneder for å designe et eksepsjonelt produkt. NTH-100 er designet fra grunnen av, hver komponent er nøye analysert og ingen kompromisser aksepteres. Disse hodetelefonene er eksepsjonelle med en ren, enkel design.

RØDE NTH-100 er perfekte for alle former for lydproduksjon, inkludert miksing, lyd- og videoproduksjon, feltopptak, podcasting og streaming. Ved å kombinere eksepsjonell lyd, overlegen komfort med et ikonisk utseende, tilbyr NTH-100 en utrolig lydopplevelse som inspirerer til kreativitet.

  • Spesialtilpassede høyttalermembraner med suveren frekvensgjengivelse
  • Eksepsjonell lydgjengivelse og klarhet
  • Naturlig lyd og ekstremt lav distortion
  • Øreputer og stropper foret med Alcantara® for maksimal komfort
  • Meget bra holdbarhet

 


 

I pakken

1 x Røde NTG5 Location Recording Kit
1 x NTH-100 hodetelefoner
1 x 2,4 m kabel
1 x 3,5 mm til 6,3 mm adapter
1 x COLORS ID Set, fargeringer
1 x Oppbevaringspose 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Røde
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Retningsstyrt


Produsentens varenr230057-NTH-100