203823 203823 203823 203823

Panasonic 50-200mm f/2.8-4.0

Micro Four Thirds Mount

21 989,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Panasonic Lumix S5 II & S5X II

Spar opptil kr 11 000,- når du kjøper kamera og utvalgt optikk.

0

Nyhet! Panasonic G9 II er lansert

Lumix G9 II er her med en rekke forbedringer fra forrige modell.

Den etterlengtede Panasonic 50-200mm f/2.8-4.0 LEICA DG-telezoom, med mellomtele 50 mm (35 mm kameraekvivalent: 100 mm) vil ramme inn alt fra vakre portretter til ultratele 200 mm (ekvivalent 35 mm kamera: 400 mm) naturfotografering. Maksimal forstørrelse på 0,25x (tilsvarende 35 mm kamera: 0,5x) bringer deg også inn i makroverdenen.

Den fantastiske oppløsningen til dette LEICA DG-objektivet gjør alt klart, fra hjørne til hjørne. Dette praktiske objektivet av høy kvalitet er designet for pålitelig bruk selv i dårlig vær, og er alt du trenger for å møte utfordringene dine.

Egenskaper

  • 50–200 mm teleobjektiv
  • Rask - maksimal blenderåpning på f/2.8 - 4
  • Suveren optisk ytelse
  • POWER O.I.S. stabilisering
  • For speilløse Micro Four Thirds kameraer

LEICA DG objektiv- optimal optikk

Velg et LEICA DG-objektiv og få det ultimate innen optisk kvalitet og ytelse. De oppfyller naturligvis de strenge kvalitetsstandardene Leica Camera AG har satt. Takket være den sofistikerte utformingen av disse objektivene, vil du nyte strålende klarhet helt til kantene på bildene dine. Samtidig forhindres forvrengninger av alle slag for å muliggjøre presis, skarp gjengivelse. Dette betyr at du har det ideelle verktøyet for bilder på pro-nivå i håndflaten.

Nano Surface Coating - klarhet fra alle vinkler

Sett en stopper for uønsket ghosting og refleksjoner - Dette spesielle, ultratynne Nano Surface Coating belegget ble opprinnelig utviklet av Panasonic for å redusere plagsomme refleksjoner over hele lysspekteret. Resultatet: krystallklare bilder selv om du fotograferer en lyskilde i mørket.

POWER O.I.S. - ultra-skarpe bilder

Den optiske bildestabiliseringsteknologien (O.I.S.) innebygd direkte i linsen, sørger for at bildene dine ser flotte ut med skarpe uskarphetskonturer over hele bildet.

Tar svært populær MEGA O.I.S. Videre kompenserer denne avanserte teknologien umiddelbart selv store kamerarystelser og vibrasjoner som kan oppstå i fotografering. Så du kan fange virkelige scener uten behov for stativ. Til slutt vil du glede deg over fantastiske skarpe bilder.

Sprut/ Støv/ Frostsikkert - flere kreative alternativer

Dette objektivet har en sprut / støv / frostbestandig konstruksjon som er tøff nok til å tåle selv tung feltbruk. Det beskytter linsesystemet fra sand, regn m.m., noe som gjør det perfekt for fotografering under tøffe forhold. Nå er det ingenting som holder deg tilbake fra å fange den kreative naturen eller landskapet du vil ha.

Video Support - perfekt videoopptak

Med videostøtte har enhver bruker alt de trenger for å ta opp med LUMIX-kameraet. Ikke bare utfører den jevne blenderendringer, så det ikke blir plutselige hopp i eksponeringen, den har også et lydløst design for forbedret fange av scenens lyd. I tillegg registrerer den fantastiske AF-ytelsen til dette objektivet utmerket 4K-video, hvor presis fokusering er viktig.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 76
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 67
Fullformat Nei
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 50
Lengde Objektiv (mm) 132
Lengste brennvidde 200
Merker Panasonic
Nærgrense i cm 75
Objektivfatning Micro Four Thirds
Objektivtype Standardzoom
Produktkategori MFT Mount
Produkttype Telezoom
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 655
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenrH-ES50200E9