Olympus CSCH-121 Blå - Universal-etui Olympus CSCH-121 Blå - Universal-etui Olympus CSCH-121 Blå - Universal-etui Olympus CSCH-121 Blå - Universal-etui Olympus CSCH-121 Blå - Universal-etui Olympus CSCH-121 Blå - Universal-etui

Olympus CSCH-121 Blå - Universal-etui

317,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Olympus objektiv-kampanje

Nå kan du få opptil 2000 kroner i cashback på utvalgte objektiver fra OM System.

CSCH-121 fra Olympus i blå er en førsteklasses bæreveske for alle Olympus Tough-modeller. Den er laget av tykk, men likevel myk silikongummi med en øvre del i neopren for å lukke vesken med en justerbar stopper.

Elegant design

Den elegante designen og materialene som brukes beskytter kameraet ditt fra støt, fall og striper både på land og til vanns. Nettingutformingen sørger for rask drenering og tørkeprosess ved å slippe luft gjennom silikonet.

Fleksibel

Det tilhørende beltefestet og karabinkroken gir deg all den fleksibiliteten du behøver for å bruke kameraet når som helst uten å bekymre deg for hvor du skal gjøre av vesken. Siden det ikke er brukt metalldeler i vesken, er ikke rust noe problem. Denne vesken er perfekt for utendørsentusiaster, og kommer i tre forskjellige farger (rød, blå, svart).

Produktinformasjon

Hovedkategori Bæresystem
Produktkategori Bag
Produkttype Kompaktkamera
Produsent OM System


Produsentens varenrV600083UW000
1172