730328 730328 730328

Laowa 10mm f/2.8 Zero-D FF

For Sony FE. Autofocus

16 787,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Laowa 10mm f/2.8 Zero-D FF Autofokus-objektivet fra Venus Optics kombinerer et imponerende bredt perspektiv med en stor blenderåpning, noe som gjør det egnet for å fange landskap, arkitektur og natur. Tilgjengelig her i en Sony E-fatning og med en 5-blads blender, produserer dette objektivet en unik 10-punkts solstjerneeffekt som forbedrer den estetiske tiltrekningen til bildene dine. En 130,4° synsvinkel gir deg unike perspektiver og gjør det mulig for deg å få plass til alt du trenger i bilderammen din. Lav bildeforvrengning muliggjøres av Laowas signatur Zero-D-funksjon, som hjelper til med å sikre rettere linjer, selv i hjørnene av bildene dine.

Zero-D Optisk Korreksjon
Laowas Zero-D-funksjon lar deg fange scener uten dramatisk forvrengning og krumning. Dette sparer ikke bare tid i etterproduksjonen, men gir deg også en forhåndsvisning av bildene dine uten forvrengning i sanntid.

Objektivkonstruksjon
Med en vekt på bare 420g, vil dette objektivet ikke bremse deg ned mens du fotograferer og er perfekt å reise med. To asfæriske elementer og tre ekstra lav dispersjonselementer bidrar til å skjerpe bildekvaliteten og sikre reduserte optiske aberrasjoner. Autofokusdesignet tillater arbeid med motiver så nært som 12cm.

Innebygde filtergjenger
I motsetning til mange ultra-vidvinkelobjektiver, har Laowa 10mm f/2.8 en innebygd 77mm filtergjenger for å feste forskjellige objektivfiltre.

 

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver
Merker Laowa
Objektivfatning Sony E
Produktkategori Sony FE Mount
Produkttype Vidvinkel


Produsentens varenrVE1028AFFE