OConnor 1040 Fluid Head and flowtech 100 Tripod System with Handle an OConnor 1040 Fluid Head and flowtech 100 Tripod System with Handle an OConnor 1040 Fluid Head and flowtech 100 Tripod System with Handle an

OConnor 1040 Fluid Head & Flowtech 100

Med Feet Handle & Case

149 395,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

OConnor 1040 Fluid Head og Flowtech 100 Tripod System med Handle and Case

Proffesjonelt videostativ med hode

Gled deg over presis panorerings- og tiltkontroll for jevne kamerabevegelser med OConnor 1040 Fluid Head pluss stabiliteten til de lette flowtech 100-stativet. Dette er ett 100mm stativsystem med håndtak og koffert. Ved å kombinere Ultimate 1040-væskehodet med det lette flowtech 100-stativet i karbonfiber, støtter dette systemet opptil 20 kg med kamera og tilbehør. Denne pakken tilbyr et raskt oppsett, en QR-plate og stabil støtte for digitale eller mindre ENG- Cinekameraer. Et bærehåndtak og polstret ENG-veske avrunder dette stativsettet.

Nøkkelegenskaper

 • 100 mm kulehode støtter opptil 20 kg (45 lb)
 • Lettvekt Dual-Stage flowtech-stativ
 • Maksimal høyde opp til 153 cm
 • Kontinuerlig motbalanse
 • Inkludert gummiføtter, bærehåndtak og polstret veske

OConnor Ultimate 1040 flowtech®100-system

OConnor Ultimate 1040 videohode er et lett Fluid-hode som deler funksjoner med de andre hodene i OConnor Ultimate Fluid Head linje. Dette lar operatører enkelt bytte mellom lettere og tyngre kameraer uten å måtte lære på nytt eller tenke på forskjellene mellom Fluid-hoder. Hodet støtter kamera og tilbehør  med arbeidsvekt fra 0 til 20 kg.  Motvektssystemet bidrar til å forhindre at kameraet vipper fremover eller bakover på hodet av seg selv og hjelper kameraet til å forbli i posisjonen operatøren plasserer det uten å kreve ekstra innsats for å holde det på plass. Motvektssystemet på 1040 er et trinnløst system, så det er kontinuerlig variabelt fra den maksimale vekten hodet kan støtte helt ned til null. Dette gjør 1040 ekstremt allsidig og egnet for bruk med tunge kameraer i ENG-stil helt ned til lette kameraer, samtidig som den opprettholder den samme driftsfølelsen. 1040 har en stor Euro-stil festeplate og hurtigfeste system. QR-platen lar deg montere og fjerne kameraet ved å løfte rett av hodet og slippe å skyve det inn fra baksiden. Fluid-hodet kan vippes 90 grader fremover og bakover, slik at du kan vippe kameraet rett ned og deretter rett opp, alt i samme bilde. Kameraet har også uavhengige Drag Controll og låser for både panorering og tilt. Den medfølgende 100 mm kulebasen er avtakbar og kan erstattes med andre tilgjengelige baser. Det medfølgende panoreringsarmen kan festes til hver side av Fluid-hodet ved hjelp av monteringsrosetten på hver side av hodet.

OConnor flowtech 100 stativ med tilbehørsfeste. Det lette OConnor flowtech 100 stativet tilbyr bemerkelsesverdig stabilitet og rask oppsett og justeringer for nyttelast opptil 30 kg (66 pund). Flowtech-designen har hurtiglåser øverst på bena, noe som eliminerer behovet for å bøye seg mens du justerer stativets høyde. Alle tre bena kan utplasseres individuelt eller samtidig for raskt å finne sine individuelle nivåer på ujevnt underlag. De allsidige benhengslene til flowtech 100 kan justeres fritt og kollapse til en transportlengde på 30 kg (26,7"). Ytterligere ergonomiske funksjoner inkluderer en flat bendesign som er mer komfortabel når du bærer den på skulderen og magnetiske låser som knepper bena pent sammen for reiser. Tre praktiske 3 /8"-16 gjengede fester kan brukes til å feste en rekke tilbehør. Med en vekt på bare 3,5 kg, strekker flowtech 100 seg til en maksimal høyde på 153cm. Hvert ben har en enkelt klemspak som raskt og enkelt låser og låser opp seksjonene. Designet med føtter med to pigger, inkluderer dette 100 mm Bowl-stativ et feste og gummiføtter som har en hurtigutløsende design for enkel feste og fjerning.

Egenskaper

 • To-trinns, karbonfiber 100 mm Bowl-stativ
 • Støtter opptil 30 kg, men veier kun 3,5 kg med de inkluderte gummiføttene
 • Høy vridningsstabilitet hindrer bena i å vri seg når du panorerer hodet
 • Bena har fire låseposisjoner, slik at du kan sikre bena uten å bruke en spreder
 • Flat, ergonomisk bendesign for mer komfortabel bæring over skulderen
 • Stativ med to pigger har gummiføtter med hurtigutløsning for ømfintlige eller glatte overflater
 • Magnetiske låser knepper bena sammen for transport, men frigjøres enkelt for oppsett
 • Et medfølgende festefeste festes til et av de gjengede tilbehørshullene og er nyttig for å feste en valgfri bærestropp

Vinten bærehåndtak for flowtech 75/100mm stativ

Bærehåndtaket for flowtech 75/100 mm stativ fra Vinten gjør at du kan bære ditt lette flowtech-stativ på egen hånd. Dette håndtaket monteres enkelt på en av stativets tilbehørsdokker.

OConnor myk bæreveske for 1030-systemer med 30L stativ (svart)

Oppbevar, beskytt og transporter 1030-systemene dine med 30L-stativ i denne svarte myke bærevesken fra OConnor. Vesken har en polstret innside, glidelåslukking og doble bærehåndtak.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Lengde sammenslått (cm) 68
Maks høyde på stativ (cm) 153
Materiale stativ Karbon
Minimum høyde stativ (cm) 26
Produktkategori Tripod
Produkttype Videostativ
Produsent OConnor
Seksjoner 3
Største belastning stativ (kg) 30
Type Trebens videostativ
Vekt stativ (kg) 3,5


Produsentens varenrC1040-FT100
533161