237452 237452 237452 237452 237452

Manfrotto MH496-Q6 Ball Head

Kulehode Arca Swiss feste

1 615,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

Manfrotto 496 Centre Ball head med Arca Swiss feste. Inkludert festeplate

Et lett, bærbart, men kraftig kulehode. Manfrotto 496 senterkulehodet i aluminium med hurtigfeste. Hodet har en jevn og presis kameraposisjonering. Dette stativhodet er laget av svært motstandsdyktig, lett aluminium, så det er både bærbart og sterkt nok til å takle en imponerende nyttelastkapasitet på opptil 10 kg.

Dette er en perfekt løsning for alle typer speilløse kameraer med zoomobjektiver og DSLR-er. Dette avanserte kulehodet kombinerer praktisk med høy ytelse og har tre uavhengige kontroller som gir det allsidigheten som passer til ethvert miljø. En ergonomisk hovedknapp styrer kulelåsen, og en integrert friksjonsknapp justerer kulefriksjonen slik at utstyrsvekten alltid er perfekt balansert. En uavhengig panoramaknapp holder horisonten flat og beveger kameraet horisontalt, noe som muliggjør forbløffende landskapsbilder.

496 Center Ball Head er produsert etter høye standarder i Italia, og monterer en Arca-Swiss-kompatibel MSQ6PL festeplate og ett hurtigfeste på hodet. Hodet har tre boblevater (ett for hver rotasjonsakse) for å forenkle presis innramming og bidra til å produsere rette bilder i kameraet.

For et raskt og enkelt oppsett festes kameraet med festeplaten ovenfra i stedet for fra siden. En sikkerhetsmekanisme utløses når platen plasseres i festet på hodet, som hindrer utstyret ditt i å skli ut.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Manfrotto
Produktkategori Stativhode
Produkttype Kulehode


Produsentens varenrMH496-Q6