Manfrotto Move Quick Release Catcher Komplett hurtigkobling Stativ/Hode Manfrotto Move Quick Release Catcher Komplett hurtigkobling Stativ/Hode Manfrotto Move Quick Release Catcher Komplett hurtigkobling Stativ/Hode Manfrotto Move Quick Release Catcher Komplett hurtigkobling Stativ/Hode Manfrotto Move Quick Release Catcher Komplett hurtigkobling Stativ/Hode Manfrotto Move Quick Release Catcher Komplett hurtigkobling Stativ/Hode Manfrotto Move Quick Release Catcher Komplett hurtigkobling Stativ/Hode

Manfrotto Move Quick Release Catcher

Komplett hurtigkobling Stativ/Hode

1 198,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Manfrotto MOVE: Hurtigkobling for raskt å skifte mellom forskjellige stativhoder på ditt favorittstativ

  • Bare Dropp Inn for å låse systemet og nyt 360 ° frihet
  • X LOCK -system for å sikre maksimal stivhet
  • Unik full kompatibilitet takket være universelle festepunkter
  • Tåler opptil 20 kg
  • Laget av Hard Anodizert, maskinert aluminium

MOVE er det første hurtigutløsersystemet som hjelper deg med å enkelt å bytte stativoppsett. Den gjør at du bytter mellom stativ, gimbal-utstyr og glidere enkelt og raskt. Kjernen i dette revolusjonerende systemet er en flat base og ett plateoppsett som har en universell festeskrue. Den flate sokkelen har en diameter på 60 mm og monteres med standard 3/8” gjenger.  Dette er allsidig og fungerer med forskjellige stativløsninger (stativ, glidere, monopoder etc.).

Platen leveres med en standard 3/8 '' og 1/4 '' toppfesteskrue for å garantere en enkel tilkobling til et stort utvalg produkter. Den har også en antirotasjonspin for å fungere trygt og sikkert i alle opptakskonfigurasjoner, og et 1/4 '' adapter.

Ved å montere baser til de forskjellige stativene, glidere m.m.; og plater til stativhoder og kamerasystemer, kan brukerne raskt bytte utstyr fra det ene oppsettet til det neste uten å måtte stoppe for å demontere stativer og hoder.

MOVE er laget av hardanodisert, maskinert aluminium, så det er sterkt nok til å takle en imponerende nyttelastkapasitet på opptil 20 kg / 44,09 lbs. Med sin slanke design og vekt på 220 gram er det også det letteste hurtigutløsersystemet på markedet. Manfrottos nye X LOCK -system øker stivheten til hele settet ved monteringspunktet gjennom sin intuitive vridlåsmekanisme. MOVE er ikke en enkel hurtigfesteløsning, men et innovativt produkt for alle som ønsker å forbedre ytelsen og det kreative området, samtidig som de forbedrer settet eller opptaks-effektiviteten.

Komplett med

  • MOVE base for å montere på stativet
  • MOVE plate for å montere på stativhodet

OBS: MOVE baser og plater leveres også enkeltvis som ekstrautstyr

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Manfrotto
Produktkategori Hurtigfeste
Produkttype Hurtigfeste


Produsentens varenrMVAQR
348,-
Varenr141261
Leveres på bestilling
1 018,-
Varenr141258
Leveres på bestilling