465482 465482

LaCie Rugged RAID Shuttle 8TB

8TB Harddisk med USB Type-C

6 639,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
3 stk. Leverandørlager

8TB Rugged RAID Shuttle USB 3.1 Gen 2 Type-C ekstern harddisk fra LaCie lar deg fange opp og transportere data i felten, takket være regn-, støv- og klemmotstand, samt fallmotstand på opptil 1,2 meter. For bedre å imøtekomme arbeid i felten, er Rugged RAID Shuttle både bred og flat for å passe inn i poser og vesker, og har også maskinvarekryptering med passordbeskyttelse. Med maskinvarekryptering er ingen ekstra krypteringsprogramvare nødvendig for å holde dataene dine konfidensielle.

LaCies 8TB Rugged RAID Shuttle har en lagringskapasitet på 8TB som er delt over to 4TB-harddisker, som støtter maskinvare RAID 0 og RAID 1. RAID 0 vil stripe begge stasjonene sammen for å levere raske lese- og skrivehastigheter, mens RAID 1 vil speile innholdet på en stasjon til den andre for å lage en 1:1 sikkerhetskopi av dataene dine. Selv om RAID 0 gir bedre ytelse, er det ingen dataredundans, så hvis stasjonen svikter, vil alt gå tapt. Hvis du tenker på å bruke RAID 1 for dataredundansen, kommer dette på bekostning av stasjonsytelsen. RAID 1 vil også redusere kapasiteten til stasjonen med det halve siden den bruker en av stasjonene for redundans. Så under RAID 1 har du bare 4 TB brukbar plass.

Kompatibel med Windows 7 og nyere eller macOS 10.10 og nyere, har Rugged RAID Shuttle et 10 Gb/s USB 3.1 Gen 2 Type-C-grensesnitt, som også er kjent som USB 3.2 Gen 2 eller USB 3.1, og leverer hastigheter på opptil 250 MB/s. USB Type-C-grensesnittet kan også brukes med Thunderbolt 3-verter og andre USB-generasjoner, for eksempel USB 3.2/3.1 Gen 1 (USB 3.0) og USB 2.0, og strøm leveres med bussstrøm fra det tilsvarende grensesnittet. Hvis datamaskinens bussdrevne port ikke gir nok strøm, følger det med en strømadapter. Inkludert er en USB Type-C til Type-C-kabel. Beskyttelse er gitt av en begrenset 3-årig Rescue Data Recovery

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Lacie
Produktkategori Stasjonær harddisk
Produkttype Raid Harddisk


Produsentens varenrSTHT8000800