Joby Podzilla Large SmartPhone KIT Black Bordstativ m/telefonholder. 2,5kg Joby Podzilla Large SmartPhone KIT Black Bordstativ m/telefonholder. 2,5kg Joby Podzilla Large SmartPhone KIT Black Bordstativ m/telefonholder. 2,5kg Joby Podzilla Large SmartPhone KIT Black Bordstativ m/telefonholder. 2,5kg Joby Podzilla Large SmartPhone KIT Black Bordstativ m/telefonholder. 2,5kg

Joby Podzilla Large SmartPhone KIT Black

Bordstativ m/telefonholder. 2,5kg

595,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
100+ stk. Leverandørlager

JOBY Bordstativ smarttelefonsett PodZilla Stor.

Fleksibelt stativ med pålitelig ytelse for ambisiøse innholdsskapere. 

  • Fleksibelt stativ for allsidig innholdsskaping
  • Hurtigkoblingsplate for enkel montering av kameraet
  • Vater for nøyaktig justering og innramming
  • Inkluderer telefonklemme med dobbel kaldskoholder
  • Holder smarttelefoner med bredder 6,7-8,8 cm
  • Tåler maksvekt: Ca 2,5 kg

Bli hektet på innholdsskaping med PodZilla dette fantastiske fleksible stativet fra produsentene av GorillaPod: velg det som passer best for deg!

Hvert ben er fullt leddet og bygget med en slitesterk aluminiumskjerne dekket med grepvennlig gummi for enkel bruk. PodZilla-serien er designet for alle nye og utviklende innholdsskapere som får en stabil, jevn plattform for opptak selv i ujevnt terreng. Det er et solid fleksibelt stativ for fremtidens innholdsskaper uavhengig av hvilken sosiale medieplattform de foretrekker.

PodZilla Large Kit er spesialdesignet for kameraer og annet tilbehør med et ¼-20”-feste på opptil 2.5 kg. Den medfølgende kompakte QR-platen gjør det enkelt å montere kameraer, du finner sikker justerbarhet med skrueknotten på kulehodet og det innebygde vateret lar brukere finjustere posisjoneringen for å få en perfekt innramming i skala, for en mer profesjonelt utseende. Dette settet kommer også med GripTight 360° telefonfeste, så det har aldri vært så enkelt for alle å fange det siste mobilklippet for TikTok eller Instagram som det er nå.

Stativet har dimensjonene 5.5 x 7.3 x 31.5 cm og veier 0.42 kg.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Lengde sammenslått (cm) 32
Merker Joby
Produktkategori Ministativ
Produkttype Ministativ
Type Bordstativ
Vekt stativ (kg) 0,4


Produsentens varenrJB01732-BWW
461213