Insta360 ONE X2 Insta360 ONE X2 Insta360 ONE X2 Insta360 ONE X2 Insta360 ONE X2 Insta360 ONE X2

Insta360 ONE X2

5 173,-
7 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 7Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager

Insta360 ONE X2 låser opp en verden av kreative muligheter. Fire måter å fotografere på - 360, Steady Cam, InstaPano og MultiView - gir deg fantastiske muligheter rett i lommen.

Med 360grader i 5.7K oppløsning, fanger kameraet handlingen i alle retninger, slik at du ikke trenger å peke mens du fotograferer. Bare velg favorittvinkelen din under redigeringen, eller la X2s AI gjøre det for deg.

Når du vil ta tradisjonelle "flate" videoer, er det Steady Cam-modus. Denne modusen lar all kraft konsentrere seg om å levere ultrastabile, ultrabrede opptak som er klare for øyeblikkelig deling.

InstaPano er en helt ny bildemodus for å fange vakre panoramaer. I stedet for å flytte kameraet eller telefonen over en scene og få dårlige, uskarpe panoramaer, er det bare ett trykk og ferdig.

Og for solo-vloggere og skapere er MultiView en spillveksler. Vis to vinkler samtidig med forskjellige synsfelt, og sørg for at du alltid er i bildet med appens ansiktssporing.

 

 

 

Ultrastabil i alle situasjoner

Enten du tar bilder i 360- eller Steady Cam-modus, holder FlowState-stabilisering skuddet ditt jevnt. ONE X2s stabiliserings- og horisontalnivelleringsalgoritmer er bedre enn noen gang, slik at du kan skyte ultrastabiliserte bilder med bare ett kamera i lommestørrelse - ingen gimbal er nødvendig.

Den usynlige selfiestangen

Den virkelige moroa med et 360-kamera ligger i Invisible Selfie Stick. Alles favorittfunksjon er tilbake med ONE X2, slik at du kan fange episke luftvinkler uten kameramann eller drone. Se selfiestangen forsvinne magisk i redigeringen din, og hold deg i sentrum av din egen historie.

Shot lab

Det er ingenting enklere enn å redigere opptakene dine med Insta360-appens Shot Lab. Shot Lab er vert for en kontinuerlig oppdatert samling av maler med ett trykk ved hjelp av de nyeste og beste 360 ??redigeringsteknikkene. Alt du trenger å gjøre er å ta med opptakene, og Shot Lab gjør det til noe episk.

Maler som Dolly Zoom og Stop Motion gjør filmeffekter like enkle som et trykk. Clone Trail og Shadow Clone-maler kloner kroppen din på få sekunder. Ghost Town tar 360 timelapse og fjerner folk fra den, og legger ut et uhindret bilde.

Spor hva som helst

Velg målet ditt med et trykk eller en talekommando mens du skyter. Gå deretter til appen eller Studio, der den oppgraderte Deep Track-algoritmen kan spore mennesker, dyr og andre gjenstander i bevegelse, og holde målet sentralt, uansett hindring.

 

 

La AI velge den beste vinkelen din

Det fine med å fange i 360 grader betyr at du ikke trenger å peke på motivet ditt når du tar bilder. Men å ha alle mulige vinkler innen fingertuppene kan bli litt vanskelig når du er klar til å dele opptakene dine.

Auto Frame kammer hver tomme av 360-opptakene dine og omrammer bildet ditt for å finne høydepunktene. Forbedrede videoanbefalinger og en ny bildealgoritme hjelper deg med å finne det perfekte bildet på sekunder.

Kontroller tid og rom

TimeShift hyperlapse-funksjonen er tilbake med ONE X2, og nå tilgjengelig for både 360- og Steady Cam-bilder. Juster avspillingshastigheten mens du omrammer bildet ditt i hvilken som helst retning, eller la AI gjøre det for deg.

Legg til en fryseramme for å redusere videoen til stillstand og omformere vinkelen på høyden av handlingen. Det er så enkelt som et trykk i videoinnstillingene for hastighet.

Naturlige bilder i utfordrende lys

Oppnå naturlige bilder med høyt dynamisk område med et trykk. PureShot-modus forbedrer det dynamiske området til fotografiene med lite lys, samtidig som det reduserer støy og bevarer detaljene.

Forbedringene av bildekvaliteten stopper ikke når du drar under vann heller. AquaVision balanserer automatisk farger, noe som resulterer i krystallklart innhold under vann som ser ut som det ble skutt i dagslys. Bare slå den på i appen - ingen eksterne filter eller ytterligere redigering er nødvendig.

Bedre maskinvare, bedre opplevelse

Insta360 ONE X2 opprettholder lommeformatformen til ONE X, mens den bygger på styrkene med en rekke maskinvare- og ytelsesoppgraderinger.

Et 1630mAh-batteri med høyere ytelse holder deg med å ta bilder i 80 minutter, mens en ny ultra-lys høy-def berøringsskjerm lar deg forhåndsvise bildet ditt i 360 grader.

ONE X2 er også klar for vannet, med IPX8 vanntetting. Ta det ned til 10 meter uten etui, eller bruk dykkesaken til å skyte ned til 45 meter med sømløse sømmer under vann.

Fire mikrofoner finslipper stemmen din, uansett hvordan du holder kameraet. Du kan ta opp stereolyd med en ny smart vindreduksjonsalgoritme eller spille inn ambisonic for en fullstendig oppslukende opplevelse.

Stemmestyring lar deg kontrollere opptak når ONE X2 bare er utenfor rekkevidde. Du kan til og med koble til AirPods for å kontrollere kameraet eller ta opp lyd mens du er på farten.

360 webkamera og live streaming

Hold kontakten med venner, familie og kolleger på avstand. Bruk ONE X2 som et webkamera for å få en vidvinkel delt skjermvisning på Zoom og andre populære konferanseplattformer. Eller gå live i 360 grader på Facebook, Youtube eller andre 360-videokanaler med den tilpassede RTMP-funksjonen.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Modell ONE X2
Produktkategori Videokamera
Produkttype 360
Produsent Insta360


192857