575042 575042 575042 575042 575042 575042

Godox Litemons Tabletop LED LC30Bi-K1

2 149,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Andre kjøpte også

Godox Litemons LC30Bi bordmonolight er en alt-i-ett-løsning som gir alt du trenger for å belyse neste produksjon. Lyset leveres med en holder, AC-adapter, opphengsarm, strømkabel og en diffusjonskuppel.

LC30Bi er en allsidig og effektiv belysningsløsning for innholdsprodusenter, fotografering av små produkter, vloggere og mer. Dette intuitive og prisvennlige LED-lyset gjør det enkelt å sette opp og belyse opptaksområdet ditt.

Godox Litemons LC30Bi Bi-farget LED-lys
Lett og bærbart, Godox Litemons LC30Bi Bi-farget LED-lys er en allsidig og effektiv belysningsløsning for innholdsprodusenter, fotografering av små produkter, vloggere og mer. Dette intuitive og prisvennlige LED-lyset gjør det enkelt å sette opp og belyse opptaksområdet ditt. Lyset gir sterkt og dimbart lys for fotografering av små produkter og bordstrømming, og den høye CRI- og TLCI-vurderingen på 95 og 96 produserer svært nøyaktige fargegjengivelser og realistiske hudtoner.

Fotografering av små produkter
Designet for fotografering av små produkter, er LC30Bi lett å transportere og sette opp i studio eller når du er på farten. Med tilleggsutstyr som diffusjonskuppel gir denne LED-lampen sterkt og effektivt lys for fotografering av små produkter og bordstrømming.

Bordstrømming
God belysning får bordstrømmingen din til å skinne. LC30Bi gir sterkt lys og unike spesialeffekter for bordstrømming, og den lette og kompakte designen (ca. størrelsen på en kaffekopp) gjør at du kan filme i svært begrenset plass.

Spesialeffekter
Ønsker du å være kreativ og skille deg ut? LC30Bi har deg dekket og har elleve spesialeffekter, inkludert flash 1, flash 2, flash 3, storm 1, storm 2, storm 3, knust lyspære, TV, stearinlys, ild og fyrverkeri.

Valgfrie strømalternativer
LC30D leveres med en AC-adapter og strømkabel, og kan også drives med valgfrie NP-F970-batterier når det brukes med det separat kjøpte ML-AK-tilbehørssettet, som utvider lampens fleksibilitet for å møte ulike fotograferingsforhold.

Godox Suspension Arm for LC30D & LC30Bi LED-lys
Denne svarte opphengsarmen fra Godox er en monteringsutstyr designet for bruk med LC30D og LC30Bi LED-lys. Laget av ABS, jern og aluminium, gir den en maksimal høyde på 29,5 tommer og minimumshøyde på 3,9 tom

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Godox
Produktkategori Fast lys
Produkttype COB


Produsentens varenrLC30Bi-K1