Streaming | Strømming | Slik strømmer du direkte på internett

PTZ-pakke med 2 kamera

2 x Canon CR-N300

79 990,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

PTZ-hybridpakke med 2 kamera

Denne PTZ-pakken baserer seg på Canon sine Canon CR-N300 PTZ-kamera, og inneholder alt du trenger i ett fast oppsett.

De to PTZ-kameraene fra Canon sikrer at du får de vinklene og utsnittene som gir dine overføringer den profesjonaliteten de fortjener.

Denne pakken bygger på Canon sine CR-N300 kamera

Dette består PTZ-pakken av:

 

Fremragende bildekvalitet

PTZ-kameraet oppfyller kravene til 4K og har Canons avanserte bildeteknologi som gir kvalitet tilsvarende Canons videoprodukter i proffklassen. CR-N300 har DIGIC DV6-prosessor som gir imponerende 4K UHD 30p 10-bit 4:2:2. CR-N300 benytter en 1/2.3-tommers CMOS-sensor og det anerkjente hybrid AF-systemet som gir skarp og hurtig fokus på objekter, også i svakt lys. Dette er perfekt for strømming i omgivelser som for eksempel et auditorium. CR-N300 drar veksler på Canons bransjeledende optiske teknologi og har 4K optisk oppløsning i hele zoomområdet, som gjør det enklere for innholdsskapere å minske avstanden mellom motivet og seerne.

 

Kamerakontroll

Canons nye PTZ-kontrollere passer alle budsjettstørrelser og arbeidsflyter. Remote Camera Control er et gratisprogram for datamaskin og nettbrett[iii] som kan brukes til å styre opptil 20 Canon PTZ-kameraer med forhåndsvisning av opptil ni av kameraene i brukergrensesnittet. Programvarekontrollen kan brukes til å finjustere bildeinnstilinger som blenderåpning, hvitbalanse og forsterking, fra tastaturet på en bærbar datamaskin. Om du ikke har eller vil bruke PC/Mac finnes det egne kontrollere som kan styre kameraene.

 

PTZ-kameraene monteres i taket, ønsker du at PTZ-kameraene skal kunne flyttes vil de selvfølgelig kunne passe på et videostativ

Med denne pakken er du klar for å sende dine eventer eller foredrag live til ditt publikum. Takket være Blackmagic sin Atem mini Pro har du full kreativ kontroll over dine sendinger med mange muligheter. Her kan du overtone bilder fra det ene til det andre kameraet, legge på egen logo m.m.

 

Verdt å vite

Denne pakken er selvfølgelig skalerbar og tilpassningsvennlig slik at vi kan skreddersy den til dine behov.

  

Husk:

  • Lyd og lys

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Merker Foto.no AS
Produktkategori Kamerapakker
Produkttype Strømming


Produsentens varenrptz_c2
462370