Feelworld Monitor LUT6S SDI og HDMI 6" 4K SDI Monitor Feelworld Monitor LUT6S SDI og HDMI 6" 4K SDI Monitor Feelworld Monitor LUT6S SDI og HDMI 6" 4K SDI Monitor Feelworld Monitor LUT6S SDI og HDMI 6" 4K SDI Monitor Feelworld Monitor LUT6S SDI og HDMI 6" 4K SDI Monitor Feelworld Monitor LUT6S SDI og HDMI 6" 4K SDI Monitor Feelworld Monitor LUT6S SDI og HDMI 6" 4K SDI Monitor

Feelworld Monitor LUT6S SDI og HDMI

6" 4K SDI Monitor

4 990,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
8 stk. Leverandørlager

Superlys og superlett, Feelworld Monitor LUT6S lar deg se og skyte når som helst, hvor som helst!

Enkelt operativsystem, sofistikert teknikk Vårt fleksible operativsystem er fullpakket med en omfattende rekke bruksområder, og alle operasjoner kan gjøres ved lett berøring. Video OS inkluderer verktøy for fokus, innfatning og eksponering (bølgeform, RGB-parade, vektorscope, RGB-histogram, histogram, lydmåler, fokus-peaking, zoom, sebra, falsk farge, rammelinjer, safe area osv.) Sammen med en fleksibel 3D LUT-lasteverktøy (bruk innebygd LOG til å ta opp 709-video eller last opp .cube-filer), HDR-overvåking og muligheter for anamorfisk de-squeeze-overvåking.

Designet for alle fotograferingssituasjoner LUT6S utstyrer filmskapere med fordelene med en stor skjerm på kameraet uten å gjøre kameraoppsettet vanskelig. LUT6S er fullpakket med avanserte overvåkingsfunksjoner i en liten, lett innpakning som kan kobles til så godt som alle typer kameraer. Fronten har en stor LCD-berøringsskjerm med høy oppløsning som er klart synlig i dagslys, det er videotilkoblinger på venstre side og SD-kortspor på bunnen, samt plass til et NP-F-batteri på baksiden. Den ytre rammen har standard ¼ "monteringspunkter på bunnen og høyre for å feste den til kameraer og rigger. Denne designdetaljen gjør LUT6S enkel å feste til et kamera og lett å dele med et teammedlem eller klient på settet.

6" LCD, Full HD 1920x1080 LUT6S muliggjør klar og presis feltovervåking og bildeanalyse på dagtid. Det viser stillbilder og overvåkingsinnhold med overlegen fargekvalitet og maksimal oppløsning på 1920 x 1200 på en 7-tommers skjerm. Panelet er laget av optisk limt glass med et antireflekterende belegg, som muliggjør behagelig feltovervåking på dagtid. Men det som virkelig skiller den ut er bakgrunnsbelysningsevnen dens ved hjelp av lysemitterende dioder (LED), som gir en lysstyrke på 2200 nit, et kontrastforhold på 1200:1 og sRGB/Rec.709 Color Gamut, noe som resulterer i uovertruffen skjermklarhet selv i intense lysforhold. Med en skjerm som viser innholdet ditt med 323 piksler per tomme (PPI), kan du trygt fotografere i dagslys og fininnstille innholdet ditt på stedet. Den brede synsvinkelen på 160º gjør det også enkelt for flere i besetningen å se på den samtidig.

Superlyse 2600 nit er synlig i sollys Den fullt justerbare 2600 nits skjermen er utrolig lys, noe som gjør den perfekt til fotografering både innendørs og ute. Den utrolig lyse 2600 nits skjermen har nesten fem ganger lysstyrken til konvensjonelle feltmonitorer, slik at du kan ta bilder uten at det forekommer reflekesjoner i bildet. Dette gjør det enkelt å se tydelig utendørs uten hette eller solskjerm, noe som forenkler utendørs fotografering i sterkt dagslys!

Alternativer på farten med én enkelt berøring Det innovative LCD-brukergrensesnittet på berøringsskjermen gir utrolig kontroll. Du kan bruke enkle trykk- og sveipebevegelser for de viktige monitorfunksjonene. Spesialmoduser kan aktiveres via berøringsskjermen, for eksmepel fokus- og eksponeringsassistent. Det er også et omfattende utvalg av innstillinger som alt styres fra den store LCD-skjermen. I tillegg kan du laste inn 3D LUT!

Innebygd HDR/De-log 3D LUT, 3G-SDI Støtte 3D LUT-utgang LUT6S har innebygde HLG 2020, HLG 709, HLG P3 HDR 3D LUT og Rec709 De-slog3 LUT, og inkluderer SLOG2, SLOG3 , LOGC og VLOG. LUT6S støtter utdata-tilpasset LUT-bildeutgang, viser et HDR-signal (høyt dynamisk område) for utrolig klarhet og detaljer, forenkler kompleksiteten ved fotografering av LOG og HDR, og hjelper deg med å replikere arbeidsflyter etter produksjonen i øyeblikket når det betyr mest - mens du filmer.

Last inn egendefinerte 3D-LUT for å gjenskape filmutseende! Noen kameraer kan sende logaritmisk fargerom for å bevare det dynamiske området, noe som er flott for etterproduksjon. Men når disse filene vises på en skjerm, kan de se flate og utvaskede ut. 3D LUT løser dette problemet fordi de lar deg bruke en "look" på skjermen slik at du får en idé om hvordan de ferdige bildene vil se ut når det er dags for redigering. Du kan bruke innebygd LOG til Rec.709-video eller laste opp .cube-filer (en enkelt fil må ikke overstige 7,9M, støtter filer med LUT_3D_SIZE på 16, 17, 32, 33, 64, 65). Med LUT6S kan du når som helst laste inntil 50 tilpassede LUT, utseende eller profiler via SD-kortet (støtte for FAT32 og NTFS) og umiddelbart velge mellom dem, og alltid opprettholde den kreative hensikten din.

Ekte farger · Profesjonell fargekalibrering Bruk Rec.709 fargestandard LUT7 bruker den profesjonelle Rec.709 HD-fargestandarden samt fargekalibreringsteknologi med den profesjonelle instrumentkalibreringen fra fabrikken; med dette kan den oppnå skjermkalibrering effektivt og få nøyaktig fargegjengivelse enkelt, uten å forvrenge fargen, og dermed vise det virkelige bildet når du tar opp video.

Nøyaktig fargegjengivelse FEELWORLD-skjermer støtter ITU-standarder og HD-video Rec.709 fargestandard og gir konsekvent fargerom og avansert bildebehandlingsteknologi, slik at bildet er tydelig presentert og fargen er ekstremt naturlig. Dette bidrar til å sikre nøyaktig fargegjengivelse og gjengivelse av den fysiske fotograferingen, slik at brukerne nøyaktig kan evaluere kvaliteten på forskjellige inngangssignaler.

Nøyaktig bølgeformovervåking Når du trenger å analysere bildekvaliteten mer nøyaktig enn å bare se på bildet med det nakne øyet, så kan du bruke LUT6S sitt innebygde bølgeformovervåking! Velg mellom bølgeform (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vektorscope, histogram og lydfase- og nivåvisninger, og få visning av nøyaktig bølgeformovervåking som viser all teknisk informasjon du trenger å vite om video- og lydsignalene dine. Funksjonene kan åpnes hver for seg, og støtter også en tast for å åpne 'all scope-modus'. LUT6S er perfekt for live produksjonsovervåking og fjerner behovet for separat og dyrt tilleggsutstyr!

Berøringsskjerm og knappkontrollmeny Du kan også få et raskt blikk på menyinnstillingene og funksjonene dine med et enkelt trykk på skjermen. Den støtter også kontroll av fysiske knapper. Trykk/roter hjulknappen for raskt valg og funksjonsinnstillinger. Trykk på strømbryteren for å slå av berøringsfunksjonen, designet for å forhindre feilbruk.

Koble til profesjonelle kameraer, video- og og DSLR-kameraer Med både 3G-SDI og 4K HDMI-innganger kan du koble den til et hvilket som helst forbrukerkamera, kringkastingskamera eller til og med DSLR-kamera. Du kan også loope gjennom utganger, slik at du kan vise live video eller utvide skjermen på eksterne skjermer eller projektorer med innebygd lyd. Du kan også overvåke lyd ved hjelp av en standard 3,5mm hodetelefoninngang. For strøm er det en 12V DC-inngang og et NP-F batterispor. Baksiden av skjermen har en vifte som fungerer som automatisk varmespreder i henhold til bakgrunnsbelysningens lysstyrke. Under "auto", hvis lyset på bakgrunnsbelysningen er større enn 80, vil viften slå seg på automatisk.

3G-SDI og 4K HDMI Loop-out LUT6S har 3G-SDI, 4K HDMI inn og loop-out, slik at den ikke bare kan vise live-signaler, men også sende dem ut til andre skjermer samtidig. Det gir muligheten til å vise live-bilder på flere skjermer samtidig, samtidig som den opprinnelige videokvaliteten opprettholdes.

Koble til trådløs sender Overføring til filmteamet samtidig. Uten kabel er den mer fleksibel for overgang mellom scener og reduserer problemer ved utendørs fotografering.

Koble til regissørmonitor
Vis livebilde på flere skjermer samtidig.

Gi kraft til det speilfrie eller speilreflekskameraet ditt
LUT6s er en ideell kameramonitor for DSLR- og speilløst-fotografer. Det er fordi F5 Pro gir ekstra strøm ut, slik at fotografene kan gi strøm til kameraene sine. Med en batteriadapterkabel (valgfritt) forlenger F5 Pro kameraets kjøretid, samtidig som den gir en mer brukbar skjerm.

Fest til kameraer, utstyrsvogner eller henge opp hvor som helst Monteringspunktene i standard størrelse gjør det enkelt å montere og er kompatibelt med riggutstyr fra tredjepart. Det er to monteringspunkter på bunnen og til høyre. Ved å bruke det nederste 1/4-tommers hullet kan du feste det sikkert til toppen av kameraet ditt som den ultimate søkeren! Det 1/4-tommers hullet på høyre side kan monteres på annet utstyr med magisk arm, brakett osv., Slik at hele mannskapet kan overvåke skjermen.

Praktisk montering - Vippearm Hver F5 Pro-skjerm leveres med en montert vippearm. De som holder kameraet har dermed sikker måte å plassere skjermen på samtidig som de holder lav profil.

LUT6S-skjermen kan roteres 360° på to forskjellige måter, for enkel visning. (1. Skjermen kan dreies 360° fra opp til ned gjennom sidemonteringspunktet til vippearmen. 2. Monitoren kan roteres 360° fra venstre til høyre gjennom det nedre monteringspunktet for vippearmen). Sikker og lett montering via feste eller 1/4"-20-gjenger. Inkluderer en egen feste for tilbehør som en mikrofon, LED-lys eller trådløs mottaker osv. Det er to små prikker på vippearmen som er justert med skjermen for installasjon er forbindelsen mer stabil, bare ta tak i skjermen for å rotere uten å løsne skruene.

I pakken

  • LUT6-skjerm
  • Bærepose
  • Mini-/Micro-HDMI-til-HDMI-kabel
  • Vippearm
  • Bruksanvisning

Produktinformasjon

Hovedkategori Skjermer
Produktkategori Monitor
Produkttype 4K
Produsent Feelworld


219869