Eizo ColorEdge CS2740 4K 27" Monitor Eizo ColorEdge CS2740 4K 27" Monitor Eizo ColorEdge CS2740 4K 27" Monitor Eizo ColorEdge CS2740 4K 27" Monitor Eizo ColorEdge CS2740 4K 27" Monitor

Eizo ColorEdge CS2740 4K

27" Monitor

14 994,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
10 stk. Leverandørlager
0

Hvilken Eizo-skjerm skal du velge?

Se enkelt hva som skiller de forskjellige skjermene og finn den som passer deg best.

 

 

 

 

 

Med 4K UHD (3840 x 2160), er Eizo ColorEdge CS2740 4K 27" en romslig 27-tommers skjerm med USB Type-C-tilkobling. Skjermen har en detaljorientert, behagelig og strømlinjeformet arbeidsflyt som ideell for ethvert kreativt felt.

Enten det er fotografering, videoredigering eller design, denne skjermen gir deg alt du trenger for å holde fantasien flytende.

4K UHD-oppløsning

ColorEdge CS2740 er den første skjermen i CS-serien som implementerer 4K UHD-oppløsning (3840 x 2160), som er fire ganger så stor som Full HD. De bemerkelsesverdige detaljene sikrer at bilder med høy oppløsning og annet innhold vises skarpt. 27-tommers skjerm gir god plass for enkelt å vise Full HD-innhold i sin helhet med nok plass til å vise verktøylinjer, paletter og andre vinduer eller applikasjoner samtidig. Dette gjør skjermen allsidig for bilder, videoredigering, design og andre typer kreativt arbeid opp til 4K.

Høy pixeldensitet for jevn skjerm

En konvensjonell skjerm vises i Full HD med bare 96 ppi. ColorEdge CS2740 kan skryte av en pixeltetthet nesten dobbelt så mye som med utrolige 164 ppi for 4K-bildevisning som aldri har sett jevnere ut. Alfanumeriske tegn og konturer er utmerket med utmerket skarphet, slik at du kan sjekke selv de fineste og minste detaljene uten å måtte zoome inn.

Enkel kabeltilkobling med USB Type-C

ColorEdge CS2740 har USB Type-C-tilkobling med 60 W strømforsyning. Med en enkelt USB Type-C-kabel kan du vise video, overføre USB-signaler og levere strøm til en tilkoblet enhet, for eksempel en smarttelefon eller bærbar PC. Bare plugg inn og bli kreativ uten å bekymre deg for ytterligere kabler.

ColorNavigator 7-programvare

ColorNavigator 7 er den nyeste kalibrerings- og kvalitetskontrollprogramvaren for ColorEdge fargestyringsmonitorer. Den kombinerer alle funksjonene i EIZOs forrige fargestyringsprogramvare, ColorNavigator 6 og ColorNavigator NX, for å lage en ny og forbedret løsning for reklamer i en rekke felt. Den egenutviklede programvaren utfører maskinvarekalibrering ved direkte å bruke LUT (oppslagstabellen) på skjermen for høyere presisjon og bedre graderingsegenskaper sammenlignet med programvarekalibrering.

Quick Color Match-programvare

Selv med alt riktig utstyr kan fargetilpasning være en kjedelig prosess - fra monitorjustering til å bestemme den beste retusjeprogramvaren og skriverinnstillingene - å oppnå en nøyaktig utskrift tar mye tid. Quick Color Match forenkler prosessen kraftig ved automatisk å tilpasse deg den ideelle skjermen, retusjere programvaren og skriverinnstillingene, slik at du kan fokusere på å redigere bildene dine og skrive ut arbeidet ditt raskt og problemfritt. Bare dra og slipp bildet ditt i Quick Color Match-vinduet for automatisk å starte prosessen.

Levende farger gjengitt til bransjestandarder

Det brede fargespekteret gjengir nesten hele Adobe® RGB-fargerommet, slik at bilder som er tatt i Adobe RGB, vises korrekt. Bilder av livlige blå himmel og frodige grønne skoger er gjengitt trofast på en måte som skjermer som er begrenset til et sRGB-fargerom ikke kan vises.

Det brede fargespekteret sikrer også reproduksjon av nesten hele ISO-belagte og amerikanske nettbelagte CMYK-fargerom som brukes til utskrift.

10-biters skjerm samtidig

Ved hjelp av DisplayPort- eller HDMI-inngangene tilbyr skjermen 10-biters samtidig skjerm* fra et 16-bits oppslagstabell (LUT), noe som betyr at den kan vise mer enn en milliard farger samtidig. Dette er 64 ganger flere farger enn du får med 8-biters skjerm, noe som resulterer i jevn fargegradering og redusert Delta-E mellom to tilstøtende farger.

* Et grafikkort og programvare som støtter 10-bits utgang er også nødvendig for 10-biters skjerm. Utstyr som støtter DeepColor er nødvendig for 10-biters skjerm når det er tilkoblet via HDMI.

Justert fra fabrikken for glatte farge graderinger

Gamma-nivået for hver ColorEdge-monitor justeres fra fabrikken ved å måle R-, G- og B-gammaverdiene fra 0 - 255, og deretter bruke monitorens 16-bits oppslagstabell (LUT) for å velge de mest passende tonene og oppnå ønsket verdi. Dette sikrer de jevneste fargegraderingene i bildene dine.

Ensartethet over skjermen

LCD-skjermer viser ofte svingninger i lysstyrke og kromatikk over hele skjermen, noe som påvirker fargenøyaktigheten. For å motvirke dette er ColorEdge-skjermer utstyrt med EIZOs patenterte digital ensartethet-utjevner (DUE) -teknologi som korrigerer avvik i hver tone over skjermen for å sikre stabil skjerm.

Sømløse elektrostatiske brytere

Den flate designen bruker elektrostatiske brytere på frontdekselet i stedet for tradisjonelle knapper for å få sømløs tilgang til skjerminnstilling.

Innebygd bærehåndtak

Et bærehåndtak på baksiden av skjermen lar deg enkelt flytte det fra ett sted til et annet.

Minimaliserte refleksjoner med ikke-blendingspanel

Monitoren er utstyrt med et IPS-ikke-blendingspanel for høy grad av visning. Den bruker også dimmeteknologi for å minimere flimmer og forhindre øyetretthet for et mer komfortabelt arbeidsmiljø.

I / P-konvertering for flimmerfri skjerm

HDMI-inngangen støtter I / P (flett / progressiv) konvertering for å konvertere flessignalene fra TV og video til progressive signaler for flimmerfri skjerm.

Brede synsvinkler med IPS-panel

De 178° brede synsvinklene som IPS-panelteknologien gir, lar to eller flere personer se på skjermen samtidig med liten endring i farge eller kontrast.

Valgfri lysskjermingshette

En valgfri lysskjermingshette er tilgjengelig som effektivt forhindrer gjenskinn på skjermens skjerm forårsaket av omgivelsesbelysning. Skjermhetten fester seg magnetisk til skjermen, slik at brukerne kan konfigurere raskt og enkelt uten å måtte koble til separate deler.

Ergonomisk stativ for god komfort

Juster skjermen til den mest behagelige vinkelen og sett den om for å vise arbeidet ditt for en kollega eller klient. Monitoren har et allsidig stativ som tilbyr justering av høyde, vippe og sving samt portrettvisning. Stativet er også utstyrt med en hurtigutløser som lar deg enkelt fjerne skjermen fra stativet med ett trykk.

Flere innganger

ColorEdge CS2740 er utstyrt med HDMI og DisplayPort-innganger. I tillegg til USB Type-C, har den også en USB Type-B og fire USB Type-A-porter.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Skjermer
Merker Eizo
Produktkategori Skjerm
Produkttype Skjerm


Produsentens varenrCS2740
172135