EcoFlow RIVER Pro 720Wh EcoFlow RIVER Pro 720Wh EcoFlow RIVER Pro 720Wh EcoFlow RIVER Pro 720Wh EcoFlow RIVER Pro 720Wh

EcoFlow RIVER Pro

720Wh

8 499,-
3 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
100+ stk. Leverandørlager
0

Smart hyttestrøm

Allsidig kraftstasjon å ha med seg på tur.

0

Vi tester bærbar strøm

Se hvordan det gikk da vi dro ut for å gjøre en flerkameraproduksjon - uten tilgang til nettstrøm.

Pro-energistasjonene er svært effektive i EcoFlow-variantene. Ecoflow River Pro fungerer godt i områder som er utsatt for strømbrudd eller på motorveien i fjerne områder. Hvis du er borte fra strømnettet i lengre tid, er det EcoFlow-produktet du vil ha.

Bruksområdene er mange: Bruk den som en stor powerbank på location, bruk den som strømkilde i bobilen, campingtur eller la den drive lys og elektriske apparater på hytter uten strøm.

Med 768Wh genererer Pro-laderen så mye som 77 timer med skånsom 10W eller 5 timer for å holde ditt 150W kjøleskap i gang. Pro-energistasjonen kan til og med gi energi til den bærbare datamaskinen eller mobilen din, så du kan leke og holde deg involvert lenger når du er borte.

Pro-utgaven har dessuten fordeler med muligheten for EF-1500 LFP eksternt batteri. Dette batteriet øker kapasiteten til River betraktelig, så mye som 1440Wh. Det kan gjøre at du holder strøm opptil 9 dager eventuelt kan du opprettholde kjøleskapet i over femten timer.

Hvis du vil ha ekstra energi, kan du til og med hyperkoble opp to River Pros kollektivt gjennom den medfølgende X Link-kabelen. X Link oppretter en sekvens mellom produktene dine, inkludert hvilken som helst stasjon mellom 1100 og 1500Wh.

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Batteri og Lader
Produkttype Lader
Produsent Ecoflow


208148