DZOFilm Vespid Cyber 50mm T2.1 Full Frame PL & EF Mounts DZOFilm Vespid Cyber 50mm T2.1 Full Frame PL & EF Mounts DZOFilm Vespid Cyber 50mm T2.1 Full Frame PL & EF Mounts DZOFilm Vespid Cyber 50mm T2.1 Full Frame PL & EF Mounts DZOFilm Vespid Cyber 50mm T2.1 Full Frame PL & EF Mounts DZOFilm Vespid Cyber 50mm T2.1 Full Frame PL & EF Mounts

DZOFilm Vespid Cyber 50mm T2.1

Full Frame PL & EF Mounts

35 306,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

DZOFilm VESPID Cyber Full Frame 50mm T2.1 Prime Lens er en del av VESPID-serien med linser, er relativt liten og lett og med et ekstra datagrensesnitt. Den er godt egnet for uavhengig og high-end fullframe kinematografi. Cyber-delen av datatilkoblingen sender blenderåpnings- og fokusdata for å hjelpe til med VFX- og etterproduksjons-workflow. Alle VESPID Cyber-objektivene har en frontdiameter på 95 mm, slik at det kan fungere med praktisk talt alle cine mattebokse. Den lille størrelsen gjør dette objektivet til et attraktivt alternativ når du arbeider med droner og gimbals, så vel som når du fotograferer håndholdt eller "Run & gun". Dette helmanuelle objektivet har utskiftbare objektivfester og fungerer med kameraer med PL- eller EF-fester. Fullformat objektivdekning støtter sensorer med en bildesirkel på opptil 46,5 mm for bruk på kameraer med sensorer opp til fullformat uten vignettering.

Den 16-bladede irisen, konsistent gjennom VESPID- og VESPID Cyber prime-linseseriene, skaper runde ufokuserte highlights som har et mer naturlig utseende og bidrar til objektivets naturlig bokeh. Fokusringen har 270° rotasjon for presise fokustrekk, og irisringen en generøs 63° rotasjon. Girringer i cine-stil på fokus- og irisringene gjør objektivet kompatibelt med cine-objektivtilbehør som følgefokusenheter, objektivmotorer og linsekontrollsystemer.

Objektivene har et internt fokusdesign som minimerer fokuspust samtidig som fronten av objektivet ikke roterer eller endrer størrelse mens du endrer fokus. Den felles posisjonen til fokus- og irisgirene og frontdiameteren på tvers av objektivsettet gir raske linseskift med minimal justering av objektivtilbehør. Et medfølgende hardt etui beskytter dem under lagring og transport. 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine
Produsent DZOFILM


Produsentens varenrDZO-VC05021
502201