DPA Microphones d:screet Core 4060 Kit LMK Pakke med XLR Adapter

DPA Microphones d:screet Core 4060 Kit

LMK Pakke med XLR Adapter

4 390,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

d: screet Core 4060 Omnidirectional Lavalier Microphone Kit fra DPA inkluderer en 4060 lavalier mikrofon med kabel til en MicroDot-kontakt, en XLR-adapter og belteklips, et høy- og mykhøyttalere, en mikrofonholder og et reiseveske og etui.

 

Core 4060 miniatyrmikrofonforsterkeren gir en 6 dB økning i dynamisk rekkevidde og en 6 dB reduksjon i THD (total harmonic distortion) over 4060 Legacy-modellen. Dette settet kan brukes til å ta opp lyd for kringkasting, teater, TV-studioer, nyhetsankere og mer.
d: screet Core 4060 Miniature Omnidirectional Mikrofon med MicroDot-kontakt (High-Sens, Black)

 


Den høynsomme, normale SPL, svarte d: screet Core 4060 Miniature Omnidirectional Microphone med kablet MicroDot Connector fra DPA, er designet for bruk med trådløse systemer i ytelse og teaterforestillinger. Core 4060 miniatyrmikrofonforsterkeren gir en 6 dB økning i dynamisk rekkevidde og en 6 dB reduksjon i THD (total harmonisk forvrengning) over 4060 Legacy-modellen. På grunn av sin lille størrelse er mikrofonen svært diskret og passer også til kringkasting, live scene og instrumentapplikasjoner.


D: screet Core 4060 inneholder utskiftbare kapselbeskyttelsesgitter som endrer mikrofonens lydegenskaper. Et høy-boost-grid skaper en topp på 12 kHz, noe som gir en luftig tekstur til lydsignaler. Soft-boost grid skaper en subtil boost mellom 8 til 20 kHz, økende signal tilstedeværelse.

 

Med en SPL-vurdering på 134 dB, er mikrofonen mer enn i stand til å gjengi transient (peaking) lyd før klipping. Core 4060 er drevet via + 48V fantompower og har en MicroDot-utgangskontakt, kompatibel med forskjellige trådløse mikrofon-sendere eller strømforsyninger med standard XLR-utganger.

 

DAD6001 MicroDot til 3-pin XLR-adapter (belteklips)
DAD6001 er en adapter med XLR-male og MicroDot-tilkoblinger. Adapteren er designet for å feste DPA mikrofoner til eksterne fantom strømkilder som forkaster, mikser, etc. Denne versjonen har et belteklips for ekstra bekvemmelighet mens du bruker i mobile situasjoner.

 


SCM0017 Miniature Mic Holder (Svart)
Den svarte SCM0017 fra DPA er en mikrofonholder for d: screet Miniature Microphone (selges separat). Det kan brukes til å skape avstand fra kapselen, og minimere klær og stoffstøy. Det er også forberedt for både venstre og høyre montering i applikasjoner som live scene, kringkastings-TV, hus for tilbedelse og mer. I tillegg er SCM0017 brukt med en omnidireksjonsmikrofon som plukker opp lyden, uansett hvilken retning mikrofonen er plassert i. Den bakre kabelkrok kontrollerer kabelen som kjører bak klærne og forbedrer minimum visuelt utseende.

 

 • Core 4060 Lavalier Mic with MicroDot
 • XLR Adapter
 • Soft- and High-Boost Grids
 • Microphone Holder
 • Core Increases Mic Performance by 6 dB
 • For Broadcast, TV Studios & News Anchors
 • High Sensitivity, Normal SPL
 • Includes Carry Case

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Mygg
Produsent DPA


52104