DPA Microphones d:screet Core 4060 Mikrofon med MicroDot Connector, svart

DPA Microphones d:screet Core 4060

Mikrofon med MicroDot Connector, svart

3 498,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

DPA Mikrofoner D:Screet Core 4060

Den høy følsomme, normale SPL, svarte d:screet Core 4060 Miniatyr Omnidireksjonelle Mikrofonen med Hardwired MicroDot Connector fra DPA, er designet for bruk med trådløse systemer i opptredner og teaterforestillinger. Core 4060 miniatyrmikrofonforsterkeren gir en 6 dB økning i dynamisk rekkevidde og en 6 dB reduksjon i THD (total harmonisk forvrengning) over 4060 Legacy-modellen. Siden den har en liten størrelse, er mikrofonen svært diskret og passer også til broadcast, live scene og instrumentapplikasjoner.

D:screet Core 4060 inneholder utskiftbare kapselbeskyttelsesgitter som endrer mikrofonens lydegenskaper. Et høy-boost-gitter skaper en topp på 12 kHz, noe som gir en luftig tekstur til lydsignaler. Et soft-boost-gitter skaper en subtil boost mellom 8 til 20 kHz, hvilke øker signalenes tilstedeværelse.

Med en SPL-rating på 134 dB, er mikrofonen mer enn i stand til å gjengi transient (peaking) lyd før klipping. Core 4060 er drevet via +48V fantomkraft og har en MicroDot-utgangskontakt. Den er kompatibel med forskjellige trådløse mikrofon-sendere eller strømforsyninger med standard XLR-utganger.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Mygg
Produsent DPA


42002