DJI Mavic 3 Enterprise DJI Mavic 3 Enterprise DJI Mavic 3 Enterprise DJI Mavic 3 Enterprise DJI Mavic 3 Enterprise

DJI Mavic 3 Enterprise

42 204,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

0

Ny Minidrone fra DJI

Sjekk ut markedets mest avanserte minidrone - DJI Mini 4 Pro

DJI Mavic 3 Enterprise-serien setter den ultimate standarden for bærbare kommersielle droner

Med et 56× zoomkamera og RTK-modul for presisjon på centimeternivå, bringer Mavic 3 Enterprise-serien seffektiviteten til nye høyder

DJI Mavic 3 Enterprise Series redefinerer hva droner kan gjøre for næringslivet, myndigheter, utdanning og offentlig sikkerhet. DJI Mavic 3E og DJI Mavic 3T er den mest omfattende forbedringen av verdens kompakte dronetilbud på tre år, og øker ytelsen på alle områder og gir profesjonelle brukere best-i-klassen, sikker og effektiv luftteknologi for å hjelpe dem med å lykkes med deres daglige oppdrag.

Mavic 3 Enterprise-dronen er basert på det kraftige DNA-et til DJIs flaggskip prosumer Mavic 3-serie og har blitt designet for å operere i en lang rekke kommersielle oppdrag. Strømlinjeformede, bærbare og kompakte, DJI Mavic 3 Enterprise-dronene kan bæres i én hånd og settes ut med et øyeblikks varsel. Takket være deres imponerende flytid på 45 minutter, er de ideelt egnet for lange oppdrag.

Mavic 3 Enterprises-serien leverer en kraftig alt-i-ett-løsning som kan få jobben gjort på en enklere, smartere og sikrere måte. Mavic 3 Enterprise vil vise seg å være et ekstremt verdifullt og nyttig verktøy for miljø- og dyrelivsbeskyttelse, konstruksjon, kartlegging, energi, offentlig sikkerhet og utallige andre felt.

DJI Mavic 3Es ekstraordinære kombinasjon av funksjoner muliggjør svært effektive kartleggings- og oppmålingsoppdrag uten behov for bakkekontrollpunkter. Den integrerer et 20 MP vidvinkelkamera med en 4/3 CMOS-sensor med store 3,3 µm piksler som sammen med Intelligent Low-Light Mode gir betydelig forbedret ytelse under svake lysforhold. Det kraftige hybrid-zoomkameraet på opptil 56x har en tilsvarende brennvidde på 162 mm for 12 MP-bilder. En mekanisk lukker forhindrer bevegelsesuskarphet og støtter raske 0,7 sekunders intervallopptak.

Neste generasjons bildeoverføring. Med en maksimal kontrollrekkevidde på 15 km, gjør DJI O3 Enterprise Transmission det mulig for Mavic 3 Enterprise-dronene å fly videre og overføre signaler med høyere stabilitet, noe som gir piloter større trygghet under flyturen. Den gir en live-feed med høy bildefrekvens ved 1080p/30fps.

Bekymringsfrie flyreiser med forbedret flysikkerhet. DJI har alltid ledet droneindustrien når det gjelder å utvikle innovative sikkerhetsfunksjoner, og Mavic 3 Enterprise-serien fortsetter denne arven med forbedret hinderføling og navigasjonssystemer for å gi dronepiloter veiledningen de trenger for å holde seg trygge. Dronene i Mavic 3 Enterprise-serien inkluderer DJI AirSense, som mottar ADS-B-signaler fra tradisjonelle fly i området for å advare dronepiloter om annen flytrafikk i nærheten. Det nye forbedrede DJI APAS-systemet 5.0 for hindringsføling med null blindsoner støttes av seks rundstrålende fisheye-sensorer.
 

 

I pakken:

 • DJI Mavic 3 Enterprise
 • DJI RC Pro fjernkontroll
 • Strømkabel
 • USB-C kabel
 • Propeller
 • Lader
 • USB-C til USB-C kabel
 • Tilpasset hardcase
 • Skrutrekker
 • Bruksanvisning

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Merker Dji
Modell Mavic 3
Produktkategori Industriell
Produkttype < 4 kg


Produsentens varenrCP.EN.00000411.01
503243