Cmotion cPRO ONE Motor Kit 2 Trådløs focus system

Cmotion cPRO ONE Motor Kit 2

Trådløs focus system

94 000,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Cmotion cPRO One Motor Kit 2 gir førsteklasses ergonomisk fokus, iris- og zoomkontroll pluss kamerakontroll, avstandsmåler og datafunksjoner for filmopptak. Bruk denne til å kontrollere fokus, iris eller zoom i et område på opptil 3280', eller bruk den med ekstra motorer for å kontrollere alle tre aksene. Med alle funksjonene til cPRO-håndenheten, har den skjulte svarte og grå cPRO PLUS-kontrolleren justerbart knottmoment og tre ekstra brukerdefinerte knapper på baksiden av fokushjulet for enkel tilgang til dine mest brukte funksjoner. De inkluderte lisensene tilbyr ARRI, RED, Sony kamerakontroll, dataoverføring og avstandsmålerfunksjoner.

Ytterligere designfunksjoner inkluderer en berøringsskjermmeny, et konturert grep på fokushjulet, justerbar bakgrunnsbelysning og et tommelhjul som kan tjene som en fjerdeaksekontroll. Dette systemet har både harde stopp og en "panikkknapp"-alternativ for å overstyre et stopp når handlingen ikke går som forventet.

Den allsidige cPRO er kompatibel med cmotion Cinefade VariND og tilbyr start/stopp-kontroll for ARRI-, Blackmagic-, Canon-, RED-, Panavision- og Sony-kameraer med valgfri kamerakontroll for utvalgte ARRI-, RED- og Sony-modeller. Dette settet inkluderer cPRO PLUS-håndenhetskontrolleren, en cPRO-linsekontrollmotor, en 2,5' LBUS-kabel, to cPRO-batterier, en batterilader, to antenner, en tom fokusmarkeringsskive og en bæreveske. Bruk 1/4"-20-gjengene eller den separat tilgjengelige skjermbraketten eller V-mount hurtigutløser for å montere håndenheten.

 

 

Pakken Inneholder:
cmotion cPRO ONE motorsett 2
cmotion cPRO ONE Hand Unit
cPRO Motor med 0,8 MOD gir
cforce mini Clamp Console 2
2 x cPRO batteri (NP-FM500H)
cPRO batterilader (EU)
cmotion Travel Case
LBUS til D-Tap strømkabel (2,5')

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Kontrollere
Produkttype Kontroller
Produsent CMOTION


459027