Canon CR-X500 Outdoor 4K PTZ Kamera 15x Optisk zoom. Værforseglet. Hvit. Canon CR-X500 Outdoor 4K PTZ Kamera 15x Optisk zoom. Værforseglet. Hvit.

Canon CR-X500 Outdoor 4K PTZ Kamera

15x Optisk zoom. Værforseglet. Hvit.

284 480,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

Canon CR-X500 PTZ-kamera til utendørs bruk, kombinerer Canons avanserte bilde- og nettverksteknologier. Kamaeraet gir 4K UHD-opptak med støtte for flere IP-protokoller, inkludert den nyutviklede XC-protokollen som gir en enkel og effektiv arbeidsflyt for fjernproduksjon. Sammen med maskinvarekontrolleren RC-IP100 og programvaren Remote Camera Control, sørger den nye XC-protokollen for at andre kompatible Canon-videoprodukter fungerer i produksjonssystemet. Dette gir innholdsskapere mulighet til å tilpasse produksjonssystemet til sine behov. Canon vil også lansere ny fastvare til Cinema EOS-kameraserien slik at de blir kompatible med det nye fjernproduksjonssystemet for en fleksibel ende-til-ende-løsning som dekker de ulike videobehovene i markedet for fjernproduksjon.

 • 4K UHD
  1.0-type CMOS-sensor for imponerende kvalitet
 • 15x optisk zoom
  Fra vidvinkel til telefoto
 • Værbestandig konstruksjon
  Støv- og vannbestandig i klasse IP55
 • Dobbel DV6-prosessor
  Utmerket bildebehandling som garanterer fantastiske resultater
 • Profesjonell tilkobling
  Støtter 12G-SDI-grensesnitt for video og RS-422-seriekommunikasjon for kontroll
 • Dual Pixel AF
  For jevn, rask og presis fokusering
 • Optisk bildestabilisator
  Enestående stabilitet for smidig PTZ-betjening

Allsidig IP-kompatibilitet

CR-X500 kombinerer Canons video- og nettverksteknologi i en sømløs løsning som gir IP-strømming og drift for liveproduksjon av høy kvalitet. Begge kameraene støtter flere protokoller som RTMP/RTMPS, NDI|HX, RTP/RTSP, samt Canons nyutviklede XC Protocol som er standard i Canons kameraer. Det gjør det mulig å strømme direkte til ønsket innholdsleveringsnettverk (CDN) for mer effektiv produksjon. Utendørskameraet CR-X500 har en solid og robust konstruksjon som er vann- og støvtett med IP55-klassifisering, fjernstyring over seriell kommunikasjon og integrert vindusvisker som sørger for at vått vær ikke ødelegger opptaket.

PTZ-kameraene har en rekke populære tilkoblingsmuligheter og er designet for integrering i eksisterende arbeidsflyter. CR-X500 bruker høykvalitets 12G-SDI tilkobling til å oppnå 4K UHD opptil 60P med én enkelt kabel, og gir kringkastere mulighet til å levere suveren bildekvalitet og integrere kameraet i eksisterende arbeidsflyter.

Fremragende bildekvalitet

PTZ-kameraene oppfyller kravene til 4K og har Canons avanserte bildeteknologi som gir kvalitet tilsvarende Canons videoprodukter i proffklassen. CR-X500 har to DIGIC DV6-prosessorer og opptak i 4K UHD 60p 10-bit 4:2:2. CR-X500 er utstyrt med 1.0-type CMOS-sensorer for video i kringkastingskvalitet og Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF-system som gir presis og hurtig fokusering, noe som er spesielt utfordrende i 4K-produksjon.

KAmeraet drar veksler på Canons bransjeledende optiske teknologi og har 4K optisk oppløsning i hele zoomområdet, som gjør det enklere for innholdsskapere å minske avstanden mellom motivet og seerne. CR-X500 er utstyrt med 15x optisk zoom og har bildestabilisator som sikrer jevnt bilde uten rystelser – fra vidvinkel til tele. CR-X500 har også 30x avansert zoom når kameraet tar opp i full HD, som gjør det enklere å komme tett innpå et objekt som er langt unna.

Enkel, men presis kontroll

Med kontrolleren RC-IP100 kan én enkelt operatør styre 100 PTZ-kameraer samtidig. Den gir forbedret kontroll over en rekke innstillinger, blant annet fokus, hvitbalanse og lukkertid, og har også en flerfunksjonell joystick og profesjonell zoomknapp for trinnvis kamerabevegelse og jevn overgang mellom vidvinkel og telezoom. Alt dette gir enklere betjening og sikrer høy profesjonell kvalitet. Både RC-IP100 og programvaren Remote Camera Control kan styre opptil 100 forhåndsdefinerte posisjoner, i tillegg til sporingsfunsksjonsinnstillingen der 10 kamerabevegelser kan forhåndsdefineres i en testrunde og deretter aktiveres med et enkelt knappetrykk.

Canons to nye PTZ-kontrollere passer alle budsjettstørrelser og arbeidsflyter. Remote Camera Control er et gratisprogram for datamaskin og nettbrett[iii] som kan brukes til å styre opptil 20 Canon PTZ-kameraer med forhåndsvisning av opptil ni av kameraene i brukergrensesnittet. Programvarekontrollen kan brukes til å finjustere bildeinnstilinger som blenderåpning, hvitbalanse og forsterking, fra tastaturet på en bærbar datamaskin.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Modell CR-X500
Produktkategori Videokamera
Produkttype Pan/Tilt
Produsent Canon


218706