Blackmagic DaVinci Resolve Speed Editor Inkludert Davincie Resolve Lisens Blackmagic DaVinci Resolve Speed Editor Inkludert Davincie Resolve Lisens Blackmagic DaVinci Resolve Speed Editor Inkludert Davincie Resolve Lisens

Blackmagic DaVinci Resolve Speed Editor

Inkludert Davincie Resolve Lisens

4 489,-Kampanjepris
5 490,-Ordinær pris
17 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 17Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

0

Kampanje på Blackmagic ATEM

Akkurat nå er det kampanje på alle ISO-versjonene av Blackmagic sine populære

Blackmagic Design DaVinci Resolve Speed Editor  

Perfekt supplement for klipperen på farten. Den har grensesnitt med macOS- eller Windows-redigeringssystemer som kjører DaVinci Resolve, og gir deg hurtigtaster og kontroller som gjør redigeringen raskere sammenlignet med å bruke en mus til å navigere i redigeringssystemet. Speed Editor er liten nok til å ta med deg på stedet, og det innebygde batteriet lar deg bruke den via Bluetooth for en trådløs tilkobling. Speed Editor lades av og kan kobles til datamaskinen din via en valgfri USB Type-C-kabel.

Speed Editor har dedikerte trykknapper som kontrollerer redigeringsmodusene, tidslinje navigasjonen og effektene til DaVinci Resolve. I tillegg gir disse trykknappene snarveier til nyttige funksjoner som bare er tilgjengelige i Speed Editor. Den innebygde søke hjulet ligner jog-hjulet som ofte finnes på profesjonelle redigerings panel, men i forbindelse med trykknapptastene og DaVinci Resolve-programvaren er søkehjulet mye kraftigere.

Søkehjul og transportkontroll

Innebygd i Speed Editor er en Search Dial som minner om joggehjulet som redaktører har brukt i flere tiår for å kjøre gjennom opptak. Kombinert med transportkontroller med trykknapp, lar Search Dial deg jogge gjennom opptakene og trimme inn og ut punkter. Søkeskiven er maskinert av metall og har en vektet følelse for sakte å jogge gjennom opptakene dine eller skyttle gjennom ved å snurre på skiven.

Tastatursnarveier

Selv om Speed Editor-panelet er lite og mangler et Qwerty-tastatur, er det lastet med dedikerte trykknapper for rask tilgang til funksjoner og for å navigere i tidslinjen din.

Dedikerte overgangsknapper

Velg mellom Cut, Dissolve og Smooth Cut for overganger mellom klipp.

I pakken

  • Blackmagic Design DaVinci Resolve Speed Editor
  • Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio Digital Lisens

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Merker Blackmagic
Produktkategori Monitor
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrDV/RES/BBPNLMLEKA
198547